Grizzone protein tozu güvenilir midir?

Hocam en F p olarak şu an nutrade var ve gayet de iyi protein orani BCAA, glutamin oranı var alıyorum ama almadan önce bir sorum olacak(kusura bakmayin foruma yeni kaydoldum kurallari ihlal ediyorsam) suplementlerin 2000 grlik muzlu protein tozu şu an 1800 TL'ye dusmus nutrade mi suplementleri mi tercih etmem daha mantikli olur? Aydinlatirsaniz memnun olurum.

Supplementler arla foods firmasından alıyor hammaddeyi yani güzel ve güvenilir bir firma, hangisi ucuza geliyorsa onu alın nutrade de supplementlerde iyidir.

Supplementler arla foods firmasından alıyor hammaddeyi yani güzel ve güvenilir bir firma, hangisi ucuza geliyorsa onu alın nutrade de supplementlerde iyidir.
Hocam bu iki marka aklımda ama aklım şuan swiss e de kaydı hakkında yazılanları vs okudum hammadde firması da sorunlu bir firmaymis galiba ama test raporlarında ℅77 protein gösteriyor yani sizin yorumunuz nedir bu konuda

Hocam bu iki marka aklımda ama aklım şu an swiss e de kaydı hakkında yazılanları vs okudum ham madde firması da sorunlu bir firmaymis galiba ama test raporlarında ℅77 protein gösteriyor yani sizin yorumunuz nedir bu konuda

Supplementler, bigjoy gibi markalar varken ben tercih etmezdim.

Merhaba, ben 15 yaşındayım protein tozu kullanmaya başladım. Ne kadarlık bir ölçek kullanayım? Bir de mesela spordan gelince çok fazla tavuk yememe rağmen üstüne bir de protein tozu içsem sıkıntı olur mu? Yani protein içeren bir şey yedikten sonra da protein tozu kullanmalı mıyım? Bir de kullandığım marka Grizzone'nin whey protein tozu sizce almak mantıklı mı, yani güvenilir midir? 1 yıldır spor yapıyorum kilo almak ve kas kütlesi koymak için kullanıyorum. (55 kiloyum 170 boy yüzde 9 yağ oranım var) normalde creatin kullanacaktım, ama saç döküyor gibi değişik şeyler duydum. Ben de protein tozu kullanmaya karar verdim. Aldığım tozu da 750 TL'ye satın aldım.

Kankam Grizzone ürünleri garip bildigin protein tozu gibi değil yapısı firmaya nedense hiç güvenmiyorum Grizzone özellikle ünlü olmadan önce 2-3 sene önceden bahsediyorum bana kalırsa berbattı 200 liraya satılan protein tozu gibi firmaydı ürünlerinde şeker satıyorlardı bildiğin sonradan ünlü olunca içeriği değiştirdiler ama başta böyle davranan firmanın sonradan yapmayacağı ne malum?
not:şimdi fark ettim konu üzerinden 1 yıl geçmiş

Birkaç gün önce Grizzone aldım 900 gram 30 servis olandan. Arkasında 100 gramda 45 protein var diyor bu da bir servisinde 15 gram falan yapıyor. Ayrıca arkasında GMP, ISO ve Helal simgesi var. Bu sembollerde de sahtecilik mümkün olabilir mi? Yani gerçek bile olmasa güvenilir olarak göstermek istemiş olabilirler mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı