Growtopia IP banı nasıl kaldırılır?

İşletim sistemi
Windows 11

apog

Decapat
Daha fazla  
Daha düne kadar girebiliyordum fakat bu sabah ban ekranı ile karşılaştım, alttaki SS'te yazan hesap bana ait değil nasıl olduysa IP adresimi falan kullanıp banlatmış. Modemi resetledim fakat düzelmedi, ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• 1726247574050.png
    1726247574050.png
    177,8 KB · Görüntüleme: 157
  • 1726248010740.png
    1726248010740.png
    177,8 KB · Görüntüleme: 106
Başlat menüsüne "Kayıt Defteri Düzenleyicisi" yazıp yönetici olarak çalıştırın, sonra HKEY_CURRENT_USER klasöründeki rastgele sayılardan oluşan klasörü silin. Daha sonra HKEY_CURRENT_USER > Software > Microsoft konumundaki rastgele sayılardan oluşan klasörü de silin. Sonra HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft > Cryptography klasörüne tıklayın ve MachineGuid yazan dosyayı silin. Daha sonra TMAC indirin ve yönetici olarak çalıştırıp, sırasıyla tüm ağ bağdaştırıcılarına > Random MAC Address > Change Now! işlemlerini uygulayın.

Başlat menüsüne "Kayıt Defteri Düzenleyicisi" yazıp yönetici olarak çalıştırın, sonra HKEY_CURRENT_USER klasöründeki rastgele sayılardan oluşan klasörü silin. Daha sonra HKEY_CURRENT_USER > Software > Microsoft > konumundaki rastgele sayılardan oluşan klasörü de silin. Sonra HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft > Cryptography klasörüne tıklayın ve MachineGuid yazan dosyayı silin. Daha sonra TMAC indirin ve yönetici olarak çalıştırıp, sırasıyla tüm ağ bağdaştırıcılarına > Random MAC Address > Change Now! işlemlerini uygulayın.
Denedim hiçbir işe yaramadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı