Growtopia oynayan var mı?

Bu aralar sardım bayağı oyuna güzeldir ama oyunda çok fazla dolandırıcı, kendini zeki sananlar vardır dikkatli olmak lazım.

Ben oynuyorum. Oynayanlar benimle irtibata geçsinler.

@FakirButGururlu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir ara 50 DL ye kadar çıktım dedim ne güzel sonra rollback sonra 50dl gg ve öğün oyunu bıraktım ve eski oyuncular kalmadı birbirine 10 DL güvenen vardı şimdi ripperleri scamliyorlar

Bende geçende oyuna yeniden başlamıştım. Her yerde csn falan dolu şu anda fakat eskiden çok iyiydi. Nas vardı o zaman. Muhabbet falan vardı ama artık bir şeyi kalmamış. Tanıdığım YouTuber'lerin çoğu csn ye falan başlamış. Örnek olarak beyaz kurt, atahan mevlana vb. burakcalgt diye biri vardı oyunda, çok severdim fakat bırakalı 2 yıl falan oldu. Growtopia oynayanlar DC'den yazabilir spncer#5088. yaşım 14 profit ve farm yapmayı severim, hiçbir şekilde hiç scam yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…