Growtopia oynayan var mı?

Hocam sizin gibi site açanlar yüzünden DL'lerim gitti. Oyuna ilk başladığımda hesabımı vermişim... :D
Bende inanmıştım, dünyalarım gitmişti :) Bu oyunu 1.500 saatten fazla oynadım ama pişman değilim İngilizcem baya bir gelişti bu oyun sayesinde.
2014-2015 yıllarını özledim :(

Biz o işten 3 WL bile zar zor çıkartmıştık :D
Başka açanlar için söyledim zaten. Üzerinize şahsi olarak alınmayın. :D :D

Ekleme: Bir ara bırakmıştım, geçen sene tekrar başladım ve oyun ortamı çoktan batmıştı. Her yer csn olmuş, scammer dolmuş, fiyatlar yükselmiş. Şu an bıraktım. İsteyen worldumu ziyaret edebilir:
FJFIL

@KenLix tarafından yapılan world: Technopats (Beraber yaptık ama oyunda aktif olmadığım için anti gravity vardı sattı onu.)

İsteyen ziyaret edebilir. İsterseniz V.I.P. verebilirim.

Gerçek dolandırıcılık mı yoksa oyunda mı?

Oyunda dolandırıcılık. Fakat dl(oyun para birimi),wl satın almak istersen gerçek dolandırıcılıkta başlıyor. GT(growtopia)'nin kendi koyduğu fiyatlar düpedüz kazık. Mecbur satın alacaksan para ile alacaksın. Oda youtuberlerin yardımı ile güvenilir alabiliyorsun.

Growtopia'yı uzun zaman önce bırakmıştım, 1-2 ay önce tekrardan başladım ama oyun yine sarmadı artık zevk vermiyor, o yüzden yine bıraktım fakat şu anda oyunu halen oynayan varsa yardımcı olabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı