Growtopia private serverlarda oynamak güvenli mi?

Delight_Shade

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Growtopia'dan bir takım sebepler yüzünden bıktım ve daha ekonomisi iyi olan herkesin adil olduğu bir private serverde oynamak istedim fakat bana C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts a girip verdikleri kodu yapıştırıp buraya yazmam gerektiğini söylüyorlar. Eğer yaparsam hala güvende olur muyum? Gizliliğim gider mi veya dosyalarımı çalarlar mı? Ya da bilgilerim kaydedilir mi?

technoapt.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Growtopia'dan bir takım sebepler yüzünden bıktım ve daha ekonomisi iyi olan herkesin adil olduğu bir private serverde oynamak istedim fakat bana C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts a girip verdikleri kodu yapıştırıp buraya yazmam gerektiğini söylüyorlar. Eğer yaparsam hala güvende olur muyum? Gizliliğim gider mi veya dosyalarımı çalarlar mı? Ya da bilgilerim kaydedilir mi?

Eki Görüntüle 1858010

Güvenlidir, fakat gerçek growid'inizi kullanmamaya özen gösterin aynı şekilde şifrenizide aynı tutmayın.

Eki Görüntüle 1858010

Bana hiç güvenilir gelmiyor neden bir sunucuya bağlanmak için özellikle sistem dosyasını değiştireyim?

Bana hiç güvenilir gelmiyor neden bir sunucuya bağlanmak için özellikle sistem dosyasını değiştireyim?
bir çok kişinin sorgulamadan oynadığı için ve bunun hakkında çok az konu var ve bu sistem dosyasını değiştirirsem sadece o ip ye bağlanmak için mi kullanılıyor sonuçta kimse bedava server açmaz

Hocam şöyle bir yöntem daha varmış bu güvenilir olabilir mi? Bunu PC'ye ayarlasam
Hocam benimde private serverim var şöyle anlatayım, kayıt olduğun kullanıcı bilgileri bizim verilerimize kaydoluyor yani isim şifre vesayre görebiliyoruz. O yüzden gerçek Growtopia hesabının bilgilerini private serverlerde kullanmadığın sürece bir sıkıntı çıkmaz. Biraz geç yazdım ama illaha görürsün iyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı