colognebar10 Femtopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 54 8 Ekim 2020 #21 Varona dedi: Windows'u görmese bile GRUB doğru yapılandırıldığı sürece görünür. Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra Kod:Panoya kopyala grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg sudo update-grub komutlarını denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bunu da denemiştim. korkunc ivan dedi: Bunu dene. Sırasıyla terminale bunları gir. sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair sudo apt-get update sudo apt-get install -y boot-repair && boot-repair Genişletmek için tıkla... Keşke sizde biraz "çaba" gösterip mesajımı okusaydınız.
Varona dedi: Windows'u görmese bile GRUB doğru yapılandırıldığı sürece görünür. Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra Kod:Panoya kopyala grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg sudo update-grub komutlarını denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bunu da denemiştim. korkunc ivan dedi: Bunu dene. Sırasıyla terminale bunları gir. sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair sudo apt-get update sudo apt-get install -y boot-repair && boot-repair Genişletmek için tıkla... Keşke sizde biraz "çaba" gösterip mesajımı okusaydınız.
K korkunc ivan Decapat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #22 colognebar10 dedi: Bunu da denemiştim. Keşke sizde biraz "çaba" gösterip mesajımı okusaydınız. Genişletmek için tıkla... colognebar10 dedi: Bunu da denemiştim. Keşke sizde biraz "çaba" gösterip mesajımı okusaydınız. Genişletmek için tıkla... Bütün sayfayı okuyacak olsak işimiz var... Windows kullan bence. Kafanı yorma fazla Linux filan.
colognebar10 dedi: Bunu da denemiştim. Keşke sizde biraz "çaba" gösterip mesajımı okusaydınız. Genişletmek için tıkla... colognebar10 dedi: Bunu da denemiştim. Keşke sizde biraz "çaba" gösterip mesajımı okusaydınız. Genişletmek için tıkla... Bütün sayfayı okuyacak olsak işimiz var... Windows kullan bence. Kafanı yorma fazla Linux filan.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 8 Ekim 2020 #23 Hocam cat /etc/default/grub çıktısını bir atsanız bir yanlışlık var mı kontrol edelim. Çünkü doğru ayarlandığında görünmesi lazım.
Hocam cat /etc/default/grub çıktısını bir atsanız bir yanlışlık var mı kontrol edelim. Çünkü doğru ayarlandığında görünmesi lazım.
colognebar10 Femtopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 54 8 Ekim 2020 #24 gen2 dedi: Hocam cat /etc/default/grub çıktısını bir atsanız bir yanlışlık var mı kontrol edelim. Çünkü doğru ayarlandığında görünmesi lazım. Genişletmek için tıkla... cat?
gen2 dedi: Hocam cat /etc/default/grub çıktısını bir atsanız bir yanlışlık var mı kontrol edelim. Çünkü doğru ayarlandığında görünmesi lazım. Genişletmek için tıkla... cat?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 8 Ekim 2020 #25 colognebar10 dedi: CAT? Genişletmek için tıkla... Evet cat komutu.
colognebar10 Femtopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 54 8 Ekim 2020 #26 . Dosya Ekleri IMG_20201008_204942.jpg 334,5 KB · Görüntüleme: 39
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 8 Ekim 2020 #27 colognebar10 dedi: . Genişletmek için tıkla... Dalga mı geçiyorsun soru mu soruyorsun anlayabilsek daha tatminkat cevaplar verebileceğiz aslında.
colognebar10 dedi: . Genişletmek için tıkla... Dalga mı geçiyorsun soru mu soruyorsun anlayabilsek daha tatminkat cevaplar verebileceğiz aslında.
colognebar10 Femtopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 54 8 Ekim 2020 #28 gen2 dedi: Dalga mı geçiyorsun soru mu soruyorsun anlayabilsek daha tatminkat cevaplar verebileceğiz aslında. Genişletmek için tıkla... Dalga geçtiğim yok dosyayı eklememiş çözünürlük yüksek olduğundan. Şimdi ekledim. Biraz sakin olun.
gen2 dedi: Dalga mı geçiyorsun soru mu soruyorsun anlayabilsek daha tatminkat cevaplar verebileceğiz aslında. Genişletmek için tıkla... Dalga geçtiğim yok dosyayı eklememiş çözünürlük yüksek olduğundan. Şimdi ekledim. Biraz sakin olun.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 8 Ekim 2020 #29 colognebar10 dedi: Dalga geçtiğim yok dosyayı eklememiş çözünürlük yüksek olduğundan. Şimdi ekledim. Biraz sakin olun. Genişletmek için tıkla... Tamam kusra bakma. Dosyayı paste.ee gibi bir siteye de yapıştırabilirsin istersen.
colognebar10 dedi: Dalga geçtiğim yok dosyayı eklememiş çözünürlük yüksek olduğundan. Şimdi ekledim. Biraz sakin olun. Genişletmek için tıkla... Tamam kusra bakma. Dosyayı paste.ee gibi bir siteye de yapıştırabilirsin istersen.
colognebar10 Femtopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 54 8 Ekim 2020 #30 gen2 dedi: Tamam kusra bakma. Dosyayı paste.ee gibi bir siteye de yapıştırabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Şifreyi hatırlamadığımdan bilgisayar üzerinde oturum açamadım. Yoksa direk buraya kopyalardım. Bir sorun görünüyor mu?
gen2 dedi: Tamam kusra bakma. Dosyayı paste.ee gibi bir siteye de yapıştırabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Şifreyi hatırlamadığımdan bilgisayar üzerinde oturum açamadım. Yoksa direk buraya kopyalardım. Bir sorun görünüyor mu?