GRUB menüsünü görmemek sıkıntı oluşturur mu?

Fueren

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
YKS Öğrencisi
İlk Linux kurduğumda Windows 11 ile dualboot etmiştim ve bana açılışta Windows mu Linux mu açılsın diye GRUB menüsü geliyordu. 5-6 kere geldikten sonra bir daha GRUB gelmedi ve boot menüsünden Windows'u başlatmak zorunda kalıyordum. Şu an dualboot değil fakat tekrar dualboot edeceğim. GRUB menüsünü görmemem sıkıntı olur mu?

İlk Linux kurduğumda Windows 11 ile dualboot etmiştim ve bana açılışta Windows mu Linux mu açılsın diye GRUB menüsü geliyordu. 5-6 kere geldikten sonra bir daha GRUB gelmedi ve boot menüsünden Windows'u başlatmak zorunda kalıyordum. Şu an dualboot değil fakat tekrar dualboot edeceğim. GRUB menüsünü görmemem sıkıntı olur mu?

Bende sorun olmadı GRUB menüsü gözükmeyince. 1 hafta sonra GRUB rescue hatası verdi ama orası ayrı bir konu.

Debian tabanında normal bunun olması. Boot-Repair aracını indir o halleder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı