Grub NO_SUCH_PARTITION hatası

Şöyle yapın hocam, nölümleri tek tek deneyin. Yani set boot=(hd0,msdos1) diye başlayıp ilerleyin. Bütün disklerdeki bütün bölümleri deneyip tekrarlayın. Birisi tutar. Hangisi olduğunu şuan ne yazık ki bulamayız.
Hocam hepsini denedim tek denemediğim (hd0) ve (hd1)

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    251 KB · Görüntüleme: 25
Şöyle yapın hocam, nölümleri tek tek deneyin. Yani set boot=(hd0,msdos1) diye başlayıp ilerleyin. Bütün disklerdeki bütün bölümleri deneyip tekrarlayın. Birisi tutar. Hangisi olduğunu şuan ne yazık ki bulamayız.
Hocam hepsinde aynı hata.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    177,5 KB · Görüntüleme: 34
Rastgele bir flash'ı alın ve rufus ile Ubuntu yazdırın. Bıos'da o USB'yi en başa alın ve dediğim komutları girin.
Tamam hocam yapıyorum şimdi.
Rastgele bir flash'ı alın ve rufus ile Ubuntu yazdırın. Bıos'da o USB'yi en başa alın ve dediğim komutları girin.
Rastgele bir flash'ı alın ve rufus ile Ubuntu yazdırın. Bıos'da o USB'yi en başa alın ve dediğim komutları girin
Hocam merhaba,

İlk defa ubuntu kurulumuna girdiğim için soruyorum burdan sonra ne yapacağım :)
Merhaba hocam hala ne yapacağımı çözemedim yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    186,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı