Grundig 1167 B1 Laptop Alınır mı ?

OyunMahkumu

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar, ben hep masaustu bilgisayar istiyordum. En az M. üstü PC almama 1 yıl var. Neredeyse 1.5 yıldır bilgisayarsız duruyorum. Delirmek üzereyim. Dün internette gezinirken Bimeks | Grundig Slimbook 1567 B1 bu laptobu gördüm. Fiyatı ve özelliklerinin gayet güzel oldugunu fark rttim. Bence 1000Tl'ye daha iyi laptop bulunmaz. Sizce almaya değer mi ? Oyunlarda performansı nasıl olur? Ayrıca Mod. arkadaşlar banlamazsa çok mutlu olurum.

Edit : Başlıgı yanlış yazmışım düzeltemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye alınan bir laptoptan çok şey beklemeyin. Bütçenizi arttırabilirseniz Asus'a yönelin derim. Özellikleri minimum seviyede diyebiliriz. Malzeme kalitesi konusunda şüphelerim var. BIOS güncellemleri alır mı bilinmez.

Bütçe olsa tabikide asus (Zenfone5 Kullanıyorum) ama 1000tl ye asusun pentiumlu modelleri var. Aslında Şuan O Kadar Bütçem Yok Benim hayallerinde masaüstü PC vardı ama evde masayı koymaya yer bulamadık. Zaten masaüstü alsam bile en az 1yıl beklemek zorundaydım. Bende önce internete girme amaçlı 500tellik grundig leptop beğendim sonra bu özelliklerde bir bilgisayar görünce buna yöneldim bütçem maximum 1000tl. Ayrıca Daha Önce G32 Chipset ekran kartlı Lenovonun modellerini kullanmış olarak bana gayet iyi gelecektir bu bilgisayarı alırken tabikide en iyisi değil fiyatına göre en iyisi olduğunu biliyorum oynadığım oyunlar csgo jc2 gibi oyunlar dediğim gibi hayallerimde masaüstü PC vardı hemde mahsustudur adam gibi bir parayla girişmek istedim ekipman masa koltuk monitör PC o yüzden bunu alıp 1 ila 1.5 sene idare edip adam gibi bir PC toplamak istedim.
Üzgünüm Telefondayım Pek dikkat edemiyorum kurallara..

Gördüğüm Testlerde GTA5 low ve csgo ultra oynatıyordu sanırım aynı model.

Bütçenize uygun başka markalara yönelmenizi öneririm. Sizin için daha iyi olur.

Zaten amacım ilk önce inte gezinmekti ilk başlarda hazır almışken celeron yerine daha iyisi olsun dedim bunu almak istedim
1.5 senedir bilgisayarsızım delireceğim. Daha önce pentiumlu lenovo g506e kırmıştım.

Bütçenize uygun başka markalara yönelmenizi öneririm. Sizin için daha iyi olur.

Hangi marka asus desen 1000tlye pentium var. Lenovodan bıktım 2 tane leptop oldu hepsi lenovoydu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…