Grundig 1167 B1 Laptop Alınır mı ?

Zaten özelliklerin f/p olduğunu biliyordum sadece sormak istedim mesela alma falan deseydiniz almayacaktım. İnşallah Casper Bilgisayarlar Gibi değildir. O zaman siparişimi veriyorum. ÜRün elime ulaşır ulaşmaz incelemesini yaparım.

Işık sektördemi varmış =D Zaten 8.1 stabil 7yi boşuna kurmam 8.1 lisansı var. Üstünde aslında bilgisayar 700lira fakat windows baya pay koyuyor. Yorumlariniz İçin Tessekurler.

Kargodan gelince incelemesini yaparım. Sizide etiketlerim.

Dalga gecmenize gerek yoktu.. ben 15 yaşındayım. Keşke technopatta mesaj sistemi olsa özelden konuşsaydık up kirliliği yapmasaydık.

Aynı ekran kartını kullanıyorum. Gta 5, Battlefield 3-4 oyunlarını normal ayarlarda 1366x768 çözünürlükte oynanabilir bir seviyede açıyor. Gta 5 30-40 fps arası, CS:GO ultra ayarlarda ortalama 55 fps ile açıyor. Yeni oyunlardan tek zorlandığı oyun Far Cry 4' dü 720p çözünürlükte düşük ayarlarda 25-30 fps değerlerinde oynattı. Hemen hemen çoğu oyunu çözünürlük, ayar kısarak oynarsın.

Aynı ekran kartını kullanıyorum. Gta 5, Battlefield 3-4 oyunlarını normal ayarlarda 1366x768 çözünürlükte oynanabilir bir seviyede açıyor. Gta 5 30-40 fps arası, CS:GO ultra ayarlarda ortalama 55 fps ile açıyor. Yeni oyunlardan tek zorlandığı oyun Far Cry 4' dü 720p çözünürlükte düşük ayarlarda 25-30 fps değerlerinde oynattı. Hemen hemen çoğu oyunu çözünürlük, ayar kısarak oynarsın.

Teşekkür Ederim =) Kafamdaki Soru İşaretleri Azaldı Performansı beni tedirgin ediyordu saolun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı