Zaten özelliklerin f/p olduğunu biliyordum sadece sormak istedim mesela alma falan deseydiniz almayacaktım. İnşallah Casper Bilgisayarlar Gibi değildir. O zaman siparişimi veriyorum. ÜRün elime ulaşır ulaşmaz incelemesini yaparım.
Işık sektördemi varmış =D Zaten 8.1 stabil 7yi boşuna kurmam 8.1 lisansı var. Üstünde aslında bilgisayar 700lira fakat windows baya pay koyuyor. Yorumlariniz İçin Tessekurler.
Aynı ekran kartını kullanıyorum. Gta 5, Battlefield 3-4 oyunlarını normal ayarlarda 1366x768 çözünürlükte oynanabilir bir seviyede açıyor. Gta 5 30-40 fps arası, CS:GO ultra ayarlarda ortalama 55 fps ile açıyor. Yeni oyunlardan tek zorlandığı oyun Far Cry 4' dü 720p çözünürlükte düşük ayarlarda 25-30 fps değerlerinde oynattı. Hemen hemen çoğu oyunu çözünürlük, ayar kısarak oynarsın.
Aynı ekran kartını kullanıyorum. Gta 5, Battlefield 3-4 oyunlarını normal ayarlarda 1366x768 çözünürlükte oynanabilir bir seviyede açıyor. Gta 5 30-40 fps arası, CS:GO ultra ayarlarda ortalama 55 fps ile açıyor. Yeni oyunlardan tek zorlandığı oyun Far Cry 4' dü 720p çözünürlükte düşük ayarlarda 25-30 fps değerlerinde oynattı. Hemen hemen çoğu oyunu çözünürlük, ayar kısarak oynarsın.