Grundig B1 i5-1589 laptopa maksimum kaç GB RAM takılır?

erenwest

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba, kullandığım laptopun anakart modelini ve desteklediği maksimum değerleri merak ediyorum. Çünkü yakın zamanda RAM takviyesi yapmayı vs düşünüyorum. İnternetten baktığım kadarıyla çok bir şey anlayamadım. CPU-Z adlı programdan çıkan görüntüyü Ek'e bıraktım. Merak ettiğim şey ise aldığım tarihten beri BIOS güncellemesi kontrolünü hiç yapmadım ve RAM olarak kaç MHz ve GB kapasitesi olduğunu merak ediyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Laptop modeli - Grundig B1 i5 1589.

Ekran görüntüsü 2023-01-16 201744.jpg

Herkese merhaba, kullandığım laptopun anakart modelini ve desteklediği maksimum değerleri merak ediyorum. Çünkü yakın zamanda RAM takviyesi yapmayı vs düşünüyorum. İnternetten baktığım kadarıyla çok bir şey anlayamadım. CPU-Z adlı programdan çıkan görüntüyü Ek'e bıraktım. Merak ettiğim şey ise aldığım tarihten beri BIOS güncellemesi kontrolünü hiç yapmadım ve RAM olarak kaç MHz ve GB kapasitesi olduğunu merak ediyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1635206
SPD'nin fotosunu at.

Eki Görüntüle 1635206

8+8 alabilirsin.

8+8 alabilirsin.

Peki kaç MHz maksimum? Ve anakartımın modeli nedir acaba ve BIOS güncellemesi var mıdır nereden kontrol edeceğim?

Peki kaç MHz maksimum? Ve anakartımın modeli nedir acaba ve BIOS güncellemesi var mıdır nereden kontrol edeceğim?
Güncelle yapmaya gerek yok. DDR3L 1.35v 1600 MHz alabilirsin. 1.5 volt DDR3 RAM'ler çalışmaz onlardan alma.

Piyasada yarı fiyatına satılan RAM'lerin tamamı sahte yada 2.el oluyor ona dikkat etmelisin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı