Grundig GNB 1550 A1 B2'ye SSD eklemeye değer mi?

Revivmeooi

Hectopat
https://www.epey.com/laptop/grundig-gnb-1550-a1-b2.html bu laptopa +2 GB RAM ve 120GB'lık SSD takmayı düşünüyoruz. Sadece internet ve yazı çıkarma amacıyla kullanılacak, değer mi? Şu an Windows 10 yüklü, Edge'i açmaya çalışırsak bile kasma oluyor ve açılması çok çok uzun sürüyor. Bana değer gibi gözüktü ama buraya da sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
15 Yıllık bilgisayara bile değer.

"SSD'siz bir bilgisayarın hayat damarlarından biri kopmuş demektir." gibi iddialı bir sözü bile rahatlıkla söyleyebiliriz.

"Edge" dediğinize göre Windows 10 yüklü. 8.1'e düşürebilirsiniz sürümü ya da isteğe bağlı Linux kurabilirsiniz.

Intel Atom işlemciye sahip ve 2 GB RAM'i olan bir laptopa Windows 10 kurmuştum ve SSD olmadan 10 saniyede açılıyordu. Ben de SSD almayı düşünüyorum. Bence uygun fiyata bulursanız değer.

15 Yıllık bilgisayara bile değer.

"SSD'siz bir bilgisayarın hayat damarlarından biri kopmuş demektir." gibi iddialı bir sözü bile rahatlıkla söyleyebiliriz.

"Edge" dediğinize göre Windows 10 yüklü. 8.1'e düşürebilirsiniz sürümü ya da isteğe bağlı Linux kurabilirsiniz.
Linux yüklemek ben de isterdim fakat kullandığımız program ve yazıcı sürücüsü sadece Windows için var. Windows'da bile sorun çıkarabiliyor hatta o yüzden olmaz.

Yanıtlar için teşekkürler sanırım SSD yükseltmesi yapacağız

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı