Atakann2
Kilopat
Grundig GNB 1567 i3 marka bir dizüstü bilgisayarım var. NVIDIA GT740M(1GB) ekran kartı içinde mevcut. Bilgisayarı alalı 6-7 yıl oldu. Maddi yönden sıkıntılı olduğum için yeni bilgisayar alamıyorum. Lafı fazla uzatmayayım. Ben bu bilgisayarı ilk aldığımda ekran kartı çalışıyordu ve Windows7'ydi bilgisayarım. Daha sonra Windows 8'e yükselttim ve ekran kartımda herhangi bir sıkıntı olmadı gayet iyi çalışıyordu. 5 ay öncesi Windows 10 yaptım bilgisayarımı, Aygıt yöneticisini açtığımda 'Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)' şöyle bir hata aldım. 5 aydan beri çözümü için uğraşıyorum. Bir ara devre dışı bıraktım ve ardından güncelledim 'Bu aygıt düzgün çalışıyor. ' Yazısı çıktı fakat bilgisayarı kapatıp yeniden başlattığımda yine kod 43 yazısı çıktı karşıma. Aşağıda attığım görselde ben bir türlü ekran kartının yerini göremedim? Soracağım 3 soruda şu;
1- 'Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)' bu hatanın bir çözümü var mı?
2- Ekran kartımın yeri nerede?
3- Bilgisayarı tekrar Windows 7'ye çeksem bu sorun düzelir mi?
Yardımcı olan olmayan kardeşlerimin, abilerimin hepsinden allah razı olsun. Hayırlı geceler dilerim.
1- 'Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)' bu hatanın bir çözümü var mı?
2- Ekran kartımın yeri nerede?
3- Bilgisayarı tekrar Windows 7'ye çeksem bu sorun düzelir mi?
Yardımcı olan olmayan kardeşlerimin, abilerimin hepsinden allah razı olsun. Hayırlı geceler dilerim.