Grundig GNB 1580 B1 Ekran Kartı Değişimi?

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Grundig GNB 1580 B1 i5 dizüstü bilgisayarım var. Bilgisayarım Intel HM55 yonga seti, i5 480M 2.67 GHZ işlemci, 4 GB 1066 MHZ DDR3 RAM, 500 GB sabit diske sahip. Bilgisayarımda ekran kartı olarak Intel DVMT ve ATI Mobility Radeon HD 5470 DRR3 512MB gözüküyor. Bu durumda ATI kart harici olarak mı anakartta bulunuyor, yani değişebilir mi ? HD 5470 hakkında biraz araştırma yaptım ve kartın 64 bit olduğunu öğrenince moralim bozuldu. Değişim söz konusu ise hangi kartları takabilirim ? Yeni oyunlarını Low ve Medium da oynamaktan bıktım. Son olarak bu işlemi kendim yapabilir miyim? Yoksa yeni oyunları yüksek ayarlarda oynayabilmek için yeni PC mi almalıyım?

Bilgisayarın bilindik bir marka olsaydı MXM portu olup olmadığını kontrol edebilir ya da benzer ürüne sahip olup da kartını değiştirmiş olanlara bakabilirdik. Fakat Grundig için bunlar pek mümkün gibi gözükmüyor maalesef. Öte yandan sorun aslında oyunların harici kartın değil Intel kartı kullanmasından da kaynaklanabilir. Tavsiyem en son 12.11 Beta 11 Unifl sürücüsünü kurman yönünde. Bu sürücünün içinde hem Intel hem de AMD sürücüsü var ve özellikle Switchable Graphics’e sahip sistemler için yapılmış.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı