Grundig SSD Takviyesi

Predator1903

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Grundig marka dizüstü bilgisayarıma aşağıdaki SSD'yi almak istiyorum. Acaba işime yarar mı ? Önerdiğiniz daha uygun disk modelleri varsa yazabilirsiniz.

250GB SSD

Çözüm
Madem ki bütçeniz var, en iyi tercih bu ürün olur bence. Vatan yerine Ankara'daki şu firmadan tavsiye ederim, ben de buradan almıştım :
Samsung 860 Evo 250 Gb
Başka firmalarda daha ucuza var. Bu firmanın müşteri hizmetleri ve hızlı gönderisi hoşuma gitmişti.
Madem ki bütçeniz var, en iyi tercih bu ürün olur bence. Vatan yerine Ankara'daki şu firmadan tavsiye ederim, ben de buradan almıştım :
Samsung 860 Evo 250 Gb
Başka firmalarda daha ucuza var. Bu firmanın müşteri hizmetleri ve hızlı gönderisi hoşuma gitmişti.

Peki bu site güvenilir bir site mi ? Malumunuz internet alışveriş sitelerinin bazıları kart kopyalama yaptığı için pek güvenmiyorum. Artık ya İninal ile ya da kapıda ödeme seçeneğiyle (varsa ) alacağım.

Peki bu site güvenilir bir site mi ? Malumunuz internet alışveriş sitelerinin bazıları kart kopyalama yaptığı için pek güvenmiyorum. Artık ya İninal ile ya da kapıda ödeme seçeneğiyle (varsa ) alacağım.
Ben 3 sene önce 850 Evo'yu bu siteden kart ile aldım. Bazı başka satıcılardan da alışveriş yaptım, çok şükür hiç öyle bir problem ile karşılaşmadım. Kaspersky, Avast vb. gibi kaliteli AntiVir ve Internet Security programları kullanırsanız; PC'yi iyice taratıp temizleyip, Web'de gezinirken de programın "Güvenli Değil" dediği sitelere girmezseniz kolay kolay sorun yaşamazsınız. Ben Avast AntiVir ile Avast Internet Security kullanıyorum. Zaten alım işlemini yaparken ödeme kısmında "3D Secure" işretleyin. Kart sahibinin telefonuna SMS ile kod gönderiliyor. Bu kodu 2 dakika içerisinde girmeniz isteniyor. Bir nebze işinize yaradıysa ne mutlu bana. Kolay gelsin! 🙂

Samsung 860 Evo 250 Gb

Bu linkteki ürünü biraz araştırırken buldum. Gerçi firmayı daha önce duymuştum.Peki bu ürün nasıl sizce ? Bi sıkıntı çıkarır mı ?

James Donkey 240 Gb SSD

Onu, sorunu fazla olan markalardan biri diye gördüm bazı mesajlarda. Ayrıca WD'in Green modeli ile Adata'nın SU650 modelinde sorun yaşayan çok var. Sandisk ile Hi-Level da tavsiye edilmeyenler arasında. Samsung'a alternatif olarak Corsair, Kingston, Crucial, Toshiba markalarının bazı modelleri var. En başta dediğim gibi bütçeye uyuyorsa Samsung'dan şaşmayın derim.

Onu, sorunu fazla olan markalardan biri diye gördüm bazı mesajlarda. Ayrıca WD'in Green modeli ile Adata'nın SU650 modelinde sorun yaşayan çok var. Sandisk ile Hi-Level da tavsiye edilmeyenler arasında. Samsung'a alternatif olarak Corsair, Kingston, Crucial, Toshiba markalarının bazı modelleri var. En başta dediğim gibi bütçeye uyuyorsa Samsung'dan şaşmayın derim.

Peki Samsung'a alternatif markaların sıkıntı çıkarmayan modelleri hangileri ?

Öğrendiklerim şunlar; Corsair'in Force LE serisi, Kingston'ın HyperX serisi (daha iyi) ve UV500 serisi, Crucial'ın MX500 serisi (daha iyi) ve BX500 serisi, Toshiba'nın Q300 ve TR200 serileri en düşükleri ve Toshiba'nın diğer serileri daha iyi diye biliyorum.

Öğrendiklerim şunlar; Corsair'in Force LE serisi, Kingston'ın HyperX serisi (daha iyi) ve UV500 serisi, Crucial'ın MX500 serisi (daha iyi) ve BX500 serisi, Toshiba'nın Q300 ve TR200 serileri en düşükleri ve Toshiba'nın diğer serileri daha iyi diye biliyorum.

Ben bu SSD'yi gördüm. Şimdilik almayı düşünüyorum. İleride Samsung 860 QVO 1Tb alacağım ama şimdilik bu SSD'yi almayı düşündüm. Sizce bir sıkıntı çıkarır mı ?

Crucial BX500 250GB SSD

Dikkat edersiniz ki üzerinde, "Crucial By Micron" yazıyor. Micron, köklü bir kuruluş ve kaliteli bellek üreticilerinden birisidir. O yüzden Crucial'ın bellekleri, Micron firmasının bellekleridir. Sağlam olan bir ürünü bilinçli şekilde kullandıktan sonra, kolay kolay problem çıkacağını sanmam. İleride alacağınız zaman da konu açıp, fikir alırsanız elbette ki yararınıza olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı