Grundig SSD Takviyesi

Predator1903

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Grundig marka dizüstü bilgisayarıma aşağıdaki SSD'yi almak istiyorum. Acaba işime yarar mı ? Önerdiğiniz daha uygun disk modelleri varsa yazabilirsiniz.

250GB SSD

Çözüm
Madem ki bütçeniz var, en iyi tercih bu ürün olur bence. Vatan yerine Ankara'daki şu firmadan tavsiye ederim, ben de buradan almıştım :
Samsung 860 Evo 250 Gb
Başka firmalarda daha ucuza var. Bu firmanın müşteri hizmetleri ve hızlı gönderisi hoşuma gitmişti.
Biraz takip edin acele etmeyin. 1 hafta önce 265 liraya düşmüştü. Sürekli değişkenlik gösteriyor. 2 gün önce 294 dün ise 338 lira olmuştu. Her gün bakın 270-280 bandına düştüğünde alın.
Döviz kuruyla alakası olmuyor indirimlerin.

Biraz takip edin acele etmeyin. 1 hafta önce 265 liraya düşmüştü. Sürekli değişkenlik gösteriyor. 2 gün önce 294 dün ise 338 lira olmuştu. Her gün bakın 270-280 bandına düştüğünde alın.
Döviz kuruyla alakası olmuyor indirimlerin.

Doğru diyorsunuz ama bu yaz okullar kapanır kapanmaz oyun oynamak istiyorum çünkü 9 ay bekledim o yüzden bu takip işini şimdilik yapamayacağım. Bu yenileme işi zaten Mayıs ayı içinde aklıma geldi. O yüzden bayram harçlıklarımla Crucial BX500 240 Gb Ssd'yi almaya karar verdim. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı