İyi günler. Grundig marka dizüstü bilgisayarıma aşağıdaki SSD'yi almak istiyorum. Acaba işime yarar mı ? Önerdiğiniz daha uygun disk modelleri varsa yazabilirsiniz.
Madem ki bütçeniz var, en iyi tercih bu ürün olur bence. Vatan yerine Ankara'daki şu firmadan tavsiye ederim, ben de buradan almıştım : Samsung 860 Evo 250 Gb
Başka firmalarda daha ucuza var. Bu firmanın müşteri hizmetleri ve hızlı gönderisi hoşuma gitmişti.
Samsung 860 EVO 2.5" SATA3 Solid State Disk, 250GB : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Biraz takip edin acele etmeyin. 1 hafta önce 265 liraya düşmüştü. Sürekli değişkenlik gösteriyor. 2 gün önce 294 dün ise 338 lira olmuştu. Her gün bakın 270-280 bandına düştüğünde alın.
Döviz kuruyla alakası olmuyor indirimlerin.
Samsung 860 EVO 2.5" SATA3 Solid State Disk, 250GB : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Biraz takip edin acele etmeyin. 1 hafta önce 265 liraya düşmüştü. Sürekli değişkenlik gösteriyor. 2 gün önce 294 dün ise 338 lira olmuştu. Her gün bakın 270-280 bandına düştüğünde alın.
Döviz kuruyla alakası olmuyor indirimlerin.
Doğru diyorsunuz ama bu yaz okullar kapanır kapanmaz oyun oynamak istiyorum çünkü 9 ay bekledim o yüzden bu takip işini şimdilik yapamayacağım. Bu yenileme işi zaten Mayıs ayı içinde aklıma geldi. O yüzden bayram harçlıklarımla Crucial BX500 240 Gb Ssd'yi almaya karar verdim. Teşekkürler.