GS-BT-02 kulaklık alınır mı?

Old1G

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu incelemedeki GoSmart BT-02 kulaklık 24 Eylül'de A101'e gelecek 30 TL'ye. Sizce almaya değer mi? Çok üst düzey bir beklentim yok fiyatına göre bir performans sunsa yeterli. Kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim ya da bu fiyat bandında başka Bluetooth kulaklık önerilerinede açığım (Genel olarak basket oynarken kullanacağım. Zıplarken kulaktan düşmese iyi olur.)

Bu var memnunum mikrofonu da iyi Linux Mint ile kullanımı iyi 10 ile de dertsiz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

35TL'ye almışlar alın dedim aldılar.

Bu var memnunum mikrofonu da iyi Linux Mint ile kullanımı iyi 10 ile de dertsiz.

35TL'ye almışlar alın dedim aldılar.

Evin içi kulak dışı kulaklık kaynıyor bana kulak içi lazım.

Bu kulaklığı Aliexpress'ten 1.5 dolara almıştım vergi yokken. Kaliteli bir kulaklık değil, eğer sporda kullanırım falan diyosanız iyi ama günlük kullanım için Xiaomi piston Basic alın daha iyi olur.

Kablosuz lazım, kablolular atış yaparken zıplarken falan sıkıntı oluyor bir de çok üst düzey bir sesi olmasını falan beklemiyorum. Bisiklet sürerken, basket oynarken kulağımda bir müzik tınısı olsun yeterli sadece çabuk bozulur mu diye bir tereddütüm var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı