GS-FB maç bileti ne kadar olur?

Deniz Ege Elmas

Centipat
Seneye İstanbul'dan Ankara'ya gideceğiz yüksek ihtimal bende GS-FB maçını canlı izlemek istiyorum. Beşiktaşlıyım ama fener bloğuna bilet almak istiyorum. Ne kadar tutar sizce deplasman bileti?

Seneye İstanbul'dan Ankara'ya gideceğiz yüksek ihtimal bende GS-fb maçını canlı izlemek istiyorum. Beşiktaşlıyım ama fener bloğuna bilet almak istiyorum. Ne kadar tutar sizce deplasman bileti?

Sene başındaki şükrü saraçoğlu deplasmanında fiyat 2000 TL'ymiş. Seneye de buna oranlı bir şey olur. Tabii böyle bir maçta bilet alabileceğinizden pek emin değilim. Saniyesinde tükeniyorlar. Edit: Hocam kafam karıştı. İstanbul'dan Ankara'ya gidecekseniz GS fb maçı ne alaka? Bir de seneyeki maç için niye şimdiden fiyat soruyorsunuz?

Sene başındaki şükrü saraçoğlu deplasmanında fiyat 2000 TL'ymiş. Seneye de buna oranlı bir şey olur. Tabii böyle bir maçta bilet alabileceğinizden pek emin değilim. Saniyesinde tükeniyorlar. Edit: Hocam kafam karıştı. İstanbul'dan Ankara'ya gidecekseniz GS fb maçı ne alaka? Bir de seneyeki maç için niye şimdiden fiyat soruyorsunuz?
Son kez bi derbi havası yaşayalım diye istiyorum hocam bide haftaya olan maç için soruyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı