DenizYıldızı35
Centipat
- Makaleler
- 1
Futbolla çok ilgilenmiyorum ama sevdiğim bir takım var Galatasaray ve yeni sezon formalarını beğenmiştim. Fiyatı 1.500 TL, sizce bu fiyata alınabilir mi?
Bu beyaz forma alınmaz. Aynı fiyata iç saha forması bulursan alınır.Futbolla çok ilgilenmiyorum ama sevdiğim bir takım var Galatasaray ve yeni sezon formalarını beğenmiştim. Fiyatı 1.500 TL, sizce bu fiyata alınabilir mi?
Futbolla çok ilgilenmiyorum ama sevdiğim bir takım var Galatasaray ve yeni sezon formalarını beğenmiştim. Fiyatı 1.500 TL, sizce bu fiyata alınabilir mi?
Takıma destek olmak için almak yapılacak en son şey. Haddinden fazla sömürüyorlar zatenTürkiye gerçekleri, fiyat normal gibi. Giyerim diyorsanız hem de takımınıza destek olmak için alabilirsiniz.
Verilmez. Köşede bir formam olsun diyorsan al 200-300 TL'ye Instagram sayfalarından veya çarşıdan. Yeni sezon formalarına biçilen değerlerin haddi hesabı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.