BJK çok hırslı fakat gs 5-0'dan sonra bir yenilgi daha alırsa taraftarların çıldıracağını biliyor bu yüzden muhtemelen ortaya koyacakları en iyi oyunlardan birini yapacaklar, bence 3-1 gs alıcak fakat ben gsli olduğum için en az 5 0 gs yenicek demek istiyorumMaçı kim alır? Skor tahminleri.
Gs gol yiyecek ama bol gollü maç olucak gibi tahminimce 4-2 yada 3-2 biter Gs kazanır.Maçı kim alır? Skor tahminleri.
Kıran kırana maç olur 3-2 bjk alirBJK çok hırslı fakat gs 5-0'dan sonra bir yenilgi daha alırsa taraftarların çıldıracağını biliyorlar bu yüzden muhtemelen ortaya koyacakları en iyi oyunlardan birini yapacaklar, bence 3-1 gs alıcak fakat ben gsli olduğum için en az 5 0 gs yenicek demek istiyorum.
Okan hocamın kadrosuna ve degisikliklerine bagli skor, ben oyle kıran kırana bir sey olacagını dusunmuyorum ya bence bir sure sonra geri olan taraf salicak maci.Kıran kırana maç olur 3-2 bjk alir
Maçı kim alır? Skor tahminleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.