GS65 Stealth 9SE Driver kurulumu

Pimienta

Hectopat
Arkadaşlar GS65 Stealth 9SE laptopuma geçen senenin ürünü olması sebebiyle Win'li gelmesine rağmen temiz bir kurulum için tek tek Driver güncellemesiyle uğraşmamak adına format attım. Fakat format sonrası haliyle Dragon Center Killer vb uygulamalarda gitti, bunları otomatik modele göre indirebilecek bir sistemi var mı? Ayrıca kurulum esnasında Driver'ların hepsini güncellememe rağmen aygıt yöneticisinden kurulumdan sonra ekran kartları tekrar güncelleme istedi.

Support For GS65 Stealth 9SE | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global bu link üzerinden sanırım aradığınız sürücülere ulaşabilirsiniz.

Tam olarak aradığınız "Dragon Center Killer" tarzı sürücüler de üst kısımdaki "Utility" bölümünde yer alıyor.

Windows'u ISO'lu kurarken bütün sürücüleri güncelleştirip kurmuştum sitedekileri kullanmadan ama sağlıklı bir kurulum yapamadım çünkü kurulduktan sonra son sürüm olmayanlar vardı tek tek ayıklamakta ölüm tekrar kuracağız yarın bakalım. Böyle çok kafa karıştırıcı olduğu için acaba basite indirgenmiş vaziyette uygulama tarzında kendisi gereklileri download edip setupını benim yapabileceğim tarzda bir yenilik sormuştum anladığım kadarıyla öyle bir şey mevcut değilmiş :)))). Cevabın için teşekkürler yine de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı