GSB Wi-Fi bağlantısı birkaç deneme sonrası sağlanabiliyor

Kulinda

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım Wi-Fi kısmından GSB Wi-Fi'a bağlanırken tek seferde değil birkaç kere deneyip biraz beklettikten sonra bağlanıyor. Wi-Fi'dan bağlanırken bekletmesini geçtim login sitesine hiç giriş yapmıyor. Bu siteye ulaşılamıyor uyarısından öteye gidemiyorum. Siteyi her yenilediğimde aynı senaryo. Yenilerken sekmenin olduğu kısımdaki loading çemberi 1 saniye bile dönmüyor. Yani siteyi her yenilediğimde hata yazısını yüklemekten başka bağlantıya dair hiçbir işlem yapmıyor bilgisayar. İnternette araştırdığım çözüm yöntemleri genellikle login ekranına ulaştıktan sonrası için çözümler. Sorun benim bilgisayarımın internet bağlantısından kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum fakat başka ağlara bağlanmakta hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim.

KYK interneti bu yıl ciddi anlamda kullanılamayacak derecede felaket. Mobile abanmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. Halen 29 GB kotam var. Ayın 15'i bir de.

Ek olarak da akşamdan beridir ben de problem yaşıyorum. Hiçbir cihaz bağlanamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…