Wi-Fi bağlantısı sonrası bilgisayar donuyor

Glitched

Centipat
Daha fazla  
Bugün ben işde iken TTNET kurulum ekibi gelip Wi-Fi'yi bağladı çok şükür. Ama ben akşam eve geldiğimde bilgisayardan kablosuz bir şekilde Wi-Fi'ya bağlanmak istediğimde bilgisayar anında donuyor.

Denediğim çözümler:

1. Driver güncellemek Ethernet, lan, Wi-Fi hiçbiri işe yaramadı.

2. Kablosuz USB'nin driverini kaldırıp tekrar yüklemek/güncellemek işe yaramadı.

3. Virüs yok, neden diye sorarsanız telefon internetim hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabiliyorum bilgisayarda, ve hiçbir kasma donma, arka planda çalışan uygulama, yazılım yok.

Yabancı forumların çoğuna baktım ve çözümleri denedim lakin işe yaramadı hiçbiri.

Format at diyecek kişiler için, atamam 1TB oyun ve iş dosyası var, internetin format sonrası çözülmemesi ihtimalinde büyük sıkıntı yaşarım.

Aklıma gelen çözümler:

1. Ethernet kablosu aracılığıyla bilgisayara internet sağlamak.

Düzgün ve potansiyel çözümü olan cevaplar yazarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı problem bende de mevcut ne yaptınız düzelte bildiniz mi?

Hocam düzelttim lakin ana sorunu değil, sorunun neden kaynaklandığına kadar ilerlemiştim. Sorun hizmetler kısmında ki bir veya birkaç Windows hizmetinden ve harici olarak benim kullandığım kulaklığın uygulamasından kaynaklanıyordu ama daha fazla derinine inip araştırmak istemedim Windows çöker ve format atmak zorunda kalırsam diye. Çareyi CAT6 Ethernet kablosu takarak buldum hocam, denemenizi tavsiye ederim.

Bende stck1A32wfc Compute Stick mevcut. Bende GPON net bağlattım TT'den. Eve gelip WI-FI6 modem kurdular ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Günün sonunda bende kablo çkip bir ucu Ethernet bir ucu USB'li kablo ile çözeceğim gibi duruyor.

Bende stck1A32wfc compute stick mevcut. Bende GPON net bağlattım TT'den. Eve gelip WI-FI6 modem kurdular ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Günün sonunda bende kablo çkip bir ucu Ethernet bir ucu USB'li kablo ile çözeceğim gibi duruyor.

Olabilir hocam modemden dolayı, bu sorunu kökten çözmek isterdim açıkçası. Çünkü Ethernet harici bir seçeneğim olmayacak ama yapacak bir şey yok sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı