Glitched
Centipat
Daha fazla
Bugün ben işde iken TTNET kurulum ekibi gelip Wi-Fi'yi bağladı çok şükür. Ama ben akşam eve geldiğimde bilgisayardan kablosuz bir şekilde Wi-Fi'ya bağlanmak istediğimde bilgisayar anında donuyor.
Denediğim çözümler:
1. Driver güncellemek Ethernet, lan, Wi-Fi hiçbiri işe yaramadı.
2. Kablosuz USB'nin driverini kaldırıp tekrar yüklemek/güncellemek işe yaramadı.
3. Virüs yok, neden diye sorarsanız telefon internetim hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabiliyorum bilgisayarda, ve hiçbir kasma donma, arka planda çalışan uygulama, yazılım yok.
Yabancı forumların çoğuna baktım ve çözümleri denedim lakin işe yaramadı hiçbiri.
Format at diyecek kişiler için, atamam 1TB oyun ve iş dosyası var, internetin format sonrası çözülmemesi ihtimalinde büyük sıkıntı yaşarım.
Aklıma gelen çözümler:
1. Ethernet kablosu aracılığıyla bilgisayara internet sağlamak.
Düzgün ve potansiyel çözümü olan cevaplar yazarsanız çok sevinirim.
Denediğim çözümler:
1. Driver güncellemek Ethernet, lan, Wi-Fi hiçbiri işe yaramadı.
2. Kablosuz USB'nin driverini kaldırıp tekrar yüklemek/güncellemek işe yaramadı.
3. Virüs yok, neden diye sorarsanız telefon internetim hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabiliyorum bilgisayarda, ve hiçbir kasma donma, arka planda çalışan uygulama, yazılım yok.
Yabancı forumların çoğuna baktım ve çözümleri denedim lakin işe yaramadı hiçbiri.
Format at diyecek kişiler için, atamam 1TB oyun ve iş dosyası var, internetin format sonrası çözülmemesi ihtimalinde büyük sıkıntı yaşarım.
Aklıma gelen çözümler:
1. Ethernet kablosu aracılığıyla bilgisayara internet sağlamak.
Düzgün ve potansiyel çözümü olan cevaplar yazarsanız çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: