GSBBiz başvuruyu reddetmiş

M.sefa

Femtopat
Bugün başvurum reddedilmiş. Faturamı sorguladığımda kayıtlı. Diğer bilgiler de eksiksiz şekilde. Amazon'dan almıştım faturayı düzelttiler ondan sonra başvuru yaptım. Her şey doğru ve eksiksizdi. Ben de dikkat ederek girdim bilgileri. SS almıştım yine kontrol ettim her şey doğru ama reddedilmiş anlayamadım. Bu durumda olan başkaları da var mı?

Dosya Ekleri

• ss1.jpg
    ss1.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 252
  • Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 193
  • ssss.jpg
    ssss.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 180
Son düzenleme:
Hayır fatura kayıtlı. Ben başvuru yaparken de doğru girdim. Tekrar tekrar kontrol ettim her şey doğru. IMEI bilgileri de doğru
Imkansız bu. GSBBIZ mobıl uygulamasından maıl yoluyla yollanan faturanın uzerındekı QR kodu okutarak tekrar basvuru yapın. Bende suan fatura onaylandı gozukuyor. Sızınle alakalı bır durum olması gerek.

Hayır fatura kayıtlı. Ben başvuru yaparken de doğru girdim. Tekrar tekrar kontrol ettim her şey doğru. IMEI bilgileri de doğru
Dostum sorun Amazon ıle alakalı. Konuyu oku. Suan cogu kısı bu problemı yasıyor. Amazon'a ulasman gerek.

Son düzenleme:
Imkansız bu. GSBBIZ mobıl uygulamasından maıl yoluyla yollanan faturanın uzerındekı QR kodu okutarak tekrar basvuru yapın. Bende suan fatura onaylandı gozukuyor. Sızınle alakalı bır durum olması gerek.

Dostum sorun Amazon ıle alakalı. Konuyu oku. Suan cogu kısı bu problemı yasıyor. Amazon'a ulasman gerek.

Screenshot_20240104_112437_Chrome.jpg

Sorun tamamen gsb'nin. Bugün iban bilgileri kontrol ediliyor aşamasına geçirmişler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı