GSBWIFI hesabını başka bir ildeki kişi kullanırsa sorun olur mu?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Arkadaşım başka ilde başka bir KYK yurdunda kalıyor. Yurdumda doğru düzgün internet kullanmıyorum çünkü yüksek kotalı ve sınırsız mobil veri var ve çoğunlukla bunu kullanıyorum. Yurdumda doğru düzgün internet hızı yok ve çoğu şey yasaklı zaten. Hesabımı kullanmadığımdan arkadaşıma vermek istiyorum ancak hesabımı başka KYK ve ilde kullanması sorun oluşturur mu?

Hala merak ediyor musun bilmem ama ben abime hesabımı verdim aramızda 500 km var Ekim'den beri kullanıyor ama bir sorun çıkmadı.
Yani başka bir yurtta kullanım olması sorun teşkil etmez? Kalkıp yurt yönetimi sen hayırdır demeyecekse ki sanmıyorum sorun olmayacak. Tamamdır hocam teşekkür ederim size.

Yani başka bir yurtta kullanım olması sorun teşkil etmez? Kalkıp yurt yönetimi sen hayırdır demeyecekse ki sanmıyorum sorun olmayacak. Tamamdır hocam teşekkür ederim size.

Ben yurtta kalmıyorum gençlik merkezinde eğitim alıyorum. Bize internet gerektiği için hesap açtılar ama ben hesabını açık unutanları kullandığım için hiç ihtiyacım bile olmuyor abime verdim hesabımı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı