Gskill CL15 - CL16 Çakışır mı?

montana255

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben aynı modelin CL15 olanını almıştım zamanında şu anda üretimden kalkmış sadece CL16 var bunu alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım yoksa sorunsuz kullanır mıyım?

CL15 olan: GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
CL16 olan : GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram - Vatan Bilgisayar
CL17 ve CL16 RAM'lerim Dual Channel çalışıyor sorun olmaz.

Bunu almam sıkıntı yaratır mı arkadaşlar ona göre şimdi sipariş vereceğim o_O Net cevap verirseniz sevinirim.
Sistemimdeki RAM CL değerlerine bakarsanız, Net cevap olmuş olacaktır :)

Çözüm
Merhaba arkadaşlar, ben aynı modelin CL15 olanını almıştım zamanında şu anda üretimden kalkmış sadece CL16 var bunu alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım yoksa sorunsuz kullanır mıyım?

CL15 olan: GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
CL16 olan : GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram - Vatan Bilgisayar
Son gelişmeden beni de haberdar edersen çok sevinirim. Bende de aynı sıkıntı mevcut. Alıp denersen haber verirsin zahmet olmazsa.

Son gelişmeden beni de haberdar edersen çok sevinirim. Bende de aynı sıkıntı mevcut. Alıp denersen haber verirsin zahmet olmazsa.
Ben CL farklı olarak Dual Channel kullanıyorum, Dostum sorun yaratmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı