GSkill Trident Z Neo Intel uyumlu mu?

Norkaso

Kilopat
Arkadaşlar Allah nasip ederse öbür ay Ankara'ya RAM almak için gideceğim ve aklımda bu RAM'ler var. Açıklamasında Ryzen uyumlu yazmışlar lakin bunu Intel sisteme takarsak herhangi bir sıkıntı görür müyüm? Tam performans kullanamama gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de fiyatı çok pahalı gibi geldi, internetten almayı düşünmez misiniz? Aynı RAM daha uygun fiyata bulunabilir çünkü.
Hatta ben direkt bu RAM'leri öneririm hocam, RGB'si çok cafcaflı değil ama daha tatlı ve uyumluluk sorunu yaşamayacağınız RAM'lerden. Ancak illa aynı RAM'i istiyorum derseniz 350 TL daha ucuza alabiliyorsunuz: G.Skill Trident Z Neo (F4-3600C16D-32GTZNC) 32 GB 3600 MHz DDR4 Ram

Yorumlar kısmında bir müşteri şöyle yazmış, " Amd için optimize edilmiş olsada İntel uyumlu sorunsuz."
Mağazayı aramanızı ve stok durumunu teyit etmenizi öneririm, boşuna gitmiş olmayın.

Bir de fiyatı çok pahalı gibi geldi, internetten almayı düşünmez misiniz? Aynı RAM daha uygun fiyata bulunabilir çünkü.
Hatta ben direkt bu RAM'leri öneririm hocam, RGB'si çok cafcaflı değil ama daha tatlı ve uyumluluk sorunu yaşamayacağınız RAM'lerden. Ancak illa aynı RAM'i istiyorum derseniz 350 TL daha ucuza alabiliyorsunuz: G.Skill Trident Z Neo (F4-3600C16D-32GTZNC) 32 GB 3600 MHz DDR4 Ram
Teşekkür ederim ama maalesef internetten alma durumum yok. Gidip yüz yüze almam lazım.

Yorumlar kısmında bir müşteri şöyle yazmış, " Amd için optimize edilmiş olsada İntel uyumlu sorunsuz."
Mağazayı aramanızı ve stok durumunu teyit etmenizi öneririm, boşuna gitmiş olmayın.
Tamamdır arayacağım teşekkür ederim.

AMD sistemlerde bazen RAM uyumsuzluk sorunları yaşandığı için ekstradan Ryzen için optimize edilmiş olabilir. Aslında AMD uyumluluğu derken onu kastediyor. Intel sistemlerde çalışmama veya tam performansında kullanamama gibi bir durum söz konusu değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı