-Kvk Teknik Servis var birde, onu da yazmışlar formlarda.
-Yani bilemiyorum, şarj olayı şimdilik kendini baya belli eden bir sorun haline geldi. PC'den şarjlarda kopmalar gözüküyor, lakin içerik atmada veya şarj olmada bir sorun yok gibi. Hani PC bağlayınca şarj işareti çıkarya o telefonda sürekli gözüküp kayboluyor bağladığım zamanlarda.
Dediğim gibi işimi gören bir telefon yıllardır, çok telefon düşkünü birisi olmadığım için temel gereksinimlerimi (görüşme, internet, kamera, uygulama yükleme vs) karşıladığı için değiştirmeyi düşünmedim.
-Bir iki servise sordum 200TL diyor, internetten bataryayı alsam çok daha uyguna geliyor. Az bir ücretle çarşıda bir telefoncuya değiştirttebilirim de yani. O durumda tek sıkıntı original ürün satan mağaza bulmak kalıyor.
-Kvk sordum, ürün servise gelmeden batarya fiyatı veremiyoruz, diyorlar. Saçmalığa bakya, belki ben kabul etmeyeceğim o fiyatı!