GSM İletişimden teknik destek alan var mı?

Makaleler
3
Elimde Sony Xperia Z2 model bir telefon var. Garantisi biteli çok oldu, eski bir telefon ama ihtiyaçlarımı görüyor. Lakin şart soketinde bir sıkıntı var, PC'den şarjda sürekli kopuyor gözüküyor. Aynı zamanda şarjda tutmuyor çok çabuk bitiyor. Bunu servise verip bataryasını değiştirtmek istiyorum. Bu iş için güvenlik, ekonomik bir teknik servis olarak bu firmayı buldum. Daha önce bu firmayı kullanan oldu mu, fiyatları, işçiliği, iletişimi nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
-Kvk Teknik Servis var birde, onu da yazmışlar formlarda.

-Yani bilemiyorum, şarj olayı şimdilik kendini baya belli eden bir sorun haline geldi. PC'den şarjlarda kopmalar gözüküyor, lakin içerik atmada veya şarj olmada bir sorun yok gibi. Hani PC bağlayınca şarj işareti çıkarya o telefonda sürekli gözüküp kayboluyor bağladığım zamanlarda.
Dediğim gibi işimi gören bir telefon yıllardır, çok telefon düşkünü birisi olmadığım için temel gereksinimlerimi (görüşme, internet, kamera, uygulama yükleme vs) karşıladığı için değiştirmeyi düşünmedim.

-Bir iki servise sordum 200TL diyor, internetten bataryayı alsam çok daha uyguna geliyor. Az bir ücretle çarşıda bir telefoncuya değiştirttebilirim de yani. O durumda tek sıkıntı original ürün satan mağaza bulmak kalıyor.

-Kvk sordum, ürün servise gelmeden batarya fiyatı veremiyoruz, diyorlar. Saçmalığa bakya, belki ben kabul etmeyeceğim o fiyatı!

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı