GSM numarası çalındığında ne yapılabilir?

Recep72

Hectopat
Daha fazla  
Bir tanıdığımın telefon numarası çalınmış. Hepsiburada yemeksepeti gibi platformlara giriş yaptığımda hep o kişinin adını görüyorum banka kartı da kayıtlı bu kişiye ne yapılabilir?

Hocam bilmiyorum ama hangi hesaba girsem orada aynı elemanı görüyorum

Şunu anlamıyorum Hepsiburada uygulamasına girince nasıl bir başkasının adını görüyorsunuz olayı anlayamadım tam. Yani arkadaşınızın Hepsiburada kullanıcısına girince başkasının adı mı var?

Şunu anlamıyorum Hepsiburada uygulamasına girince nasıl bir başkasının adını görüyorsunuz olayı anlayamadım tam. Yani arkadaşınızın Hepsiburada kullanıcısına girince başkasının adı mı var?
Evet, sadece o değil mesela getir Yemeksepeti gibi uygulamalarda da aynı.

Sağlam bir hack yemiş olabilir arkadaşınız. Telefon SMS'lerini okuyor olabilir. Benim anladığım arkadaşınız kendi hesabına giriş yaptığında başkasının adını görüyor.

Evet öyle görünüyor.

O kişinin banka kartı da kayıtlı uygulama da

O zaman bu şahıs arkadaşınızın telefonunu hesaplarını onaylatmak için kullanmış, telefonunu yakın zamanda ya da bir aralar birilerine bırakmış mı tamir vs amaçlı?

Evet öyle görünüyor.

O zaman bu şahıs arkadaşınızın telefonunu hesaplarını onaylatmak için kullanmış, telefonunu yakın zamanda ya da bir aralar birilerine bırakmış mı tamir vs amaçlı?
Yok hocam. Operetor ayni numarayi iki kisiye verebilir mi boyle birsey mumkunmudur yani

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı