Müzik konusunda eksik olduğunu okudum birkaç sayfada, şu anda Cloud 2 kullanmaktayım daha kötü bir kulaklığa geçmek istemem.Alınır. Bir çok marka, model kulaklık kullanan biri olarak söylüyorum1.5 yıldır GSP 300 kullanıyorum. Daha iyisini kullanmadım.
Ses kalitesini hissettikten sonra memnun kalacağına eminim.
Anladım, ses şiddetini nasıl değerlendirirsiniz Cloud 2'ye göre daha mı yüksek daha mı az?Cloud 2 bende kullandım. Pek beğenmemiştim. Müzik dinleyen bir insan olmadığım için GSP 300'ü o açıdan değerlendiremeyeceğim.
Hatırlamıyorum. Dikkatimi cekmediyse hemen hemen aynıdır.Anladım, ses şiddetini nasıl değerlendirirsiniz Cloud 2'ye göre daha mı yüksek daha mı az?
Bugün geldi siparişim. Daha önce sırasıyla Cloud stringer, G430, Corsair Void Pro, Cloud 2 kullanmış birisi olarak söylüyorum. Bu fiyata bu kalite ve rahatlıkta bulunmaz Hint Kumaşı. Başka bir kulaklıkla kıyaslama bile yapmayın. Tek eksi yönü kulaklık çıkmıyor. Bu saatten sonra babamın Mali gibi de savurum![]()
Kulaklıktan kulaklık mı çıkmıyor? Nasıl yani. Bahsettiğiniz model GSP 300 sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.