GSP 300 vs Cloud II vs Arctis 3

P3rcy

Megapat
Makaleler
1
Yer
İzmit
Sahibinden'de 300 TL'ye çok az kullanılmış kozmetik sorunu olmayan bir Sennheiser GSP 300 buldum fakat hakkında pek yorum göremedim. Bu yüzden biraz tereddütle yaklaştım kulaklığa. Eğer bunu almazsam diğer seçeneklerim Arctis 3 veya fiyat farkına değecekse Cloud II almak. GSP 300 diğerlerinden iyi midir, hangisi alınmalı FPS oyunları için?

Corsair Void Pro bütçemi baya bir aşıyor ya almaya pek imkanım yok açıkçası. Cloud 2'den 100-150 TL daha pahalı, Cloud 2'yi bile biraz zorlayarak alacaktım eğer alınabilir deseydiniz. GSP 300 alacağım sanırsam.

Cloud 2 eski katılıyorum fakat sanırsam stereo ses performansında bu fiyatta daha iyisi yok. 7.1 kullanmak istemiyorum açıkçası çünkü profesyonel oyunculardan kullanan görmedim, yanlış mı biliyorum? Bu yüzden bu kulaklıklardan hangisinin stereo ses performansı daha iyiyse onu almak istiyorum. Galiba Arctis 3'ü eleyeceğim bu sebepten dolayı. GSP 300 veya Cloud 2 seçeceğim yorumlara göre.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı