arda307 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 993 Çözümler 4 8 Ağustos 2022 #1 Dostlar, GT 1030 ekran kartını taktım, aygıtlara girdiğimde gözükmüyor. Çözümü nedir?
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #2 O zaman driver kuracaksın abim. Direkt Geforce Experience indir sen. Artı 0 Eksi
FClouX Hectopat Kek günü Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #3 arda307 dedi: Dostlar, GT 1030 ekran kartını taktım, aygıtlara girdiğimde gözükmüyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Benim GT 730 ekran kartında da böyle bir problem vardı 10 dk sonra driverlarını kendi kendine kurdu. Artı 0 Eksi
arda307 dedi: Dostlar, GT 1030 ekran kartını taktım, aygıtlara girdiğimde gözükmüyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Benim GT 730 ekran kartında da böyle bir problem vardı 10 dk sonra driverlarını kendi kendine kurdu.
KS KS arda307 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 993 Çözümler 4 8 Ağustos 2022 #4 GMC Denali dedi: O zaman driver kuracaksın abim. Direkt Geforce Experience indir sen. Genişletmek için tıkla... Windows 7ye kurulmuyor Artı 0 Eksi
GMC Denali dedi: O zaman driver kuracaksın abim. Direkt Geforce Experience indir sen. Genişletmek için tıkla... Windows 7ye kurulmuyor
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #5 FClouX dedi: Benim GT 730 ekran kartında da böyle bir problem vardı 10 dk sonra driverlarını kendi kendine kurdu. Genişletmek için tıkla... Microsoft kurmuştur ama eski driverları. Microsoft herkesde kurmuyor diye biliyorum. arda307 dedi: Windows 7ye kurulmuyor Genişletmek için tıkla... O zaman Windows 10'a formatlaman lazım abim. Artı 0 Eksi
FClouX dedi: Benim GT 730 ekran kartında da böyle bir problem vardı 10 dk sonra driverlarını kendi kendine kurdu. Genişletmek için tıkla... Microsoft kurmuştur ama eski driverları. Microsoft herkesde kurmuyor diye biliyorum. arda307 dedi: Windows 7ye kurulmuyor Genişletmek için tıkla... O zaman Windows 10'a formatlaman lazım abim.
KS KS arda307 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 993 Çözümler 4 8 Ağustos 2022 #6 GMC Denali dedi: Microsoft kurmuştur ama eski driverları. Microsoft herkesde kurmuyor diye biliyorum. O zaman Windows 10'a formatlaman lazım abim. Genişletmek için tıkla... Yok mu windows 7 için Artı 0 Eksi
GMC Denali dedi: Microsoft kurmuştur ama eski driverları. Microsoft herkesde kurmuyor diye biliyorum. O zaman Windows 10'a formatlaman lazım abim. Genişletmek için tıkla... Yok mu windows 7 için
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2022 #7 arda307 dedi: Yok mu Windows 7 için Genişletmek için tıkla... Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com 64 Bit değil mi? Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Bu daha yeni. Artı 0 Eksi
arda307 dedi: Yok mu Windows 7 için Genişletmek için tıkla... Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com 64 Bit değil mi? Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Bu daha yeni.
KS KS arda307 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 993 Çözümler 4 8 Ağustos 2022 #8 ThePentium dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com 64 Bit değil mi? Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Bu daha yeni. Genişletmek için tıkla... Yok Windows Update yerine geldi sürücü güncellemesi ama PC o kadar berbat ki C diski kendi kendine doluyor. Artı 0 Eksi
ThePentium dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com 64 Bit değil mi? Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Bu daha yeni. Genişletmek için tıkla... Yok Windows Update yerine geldi sürücü güncellemesi ama PC o kadar berbat ki C diski kendi kendine doluyor.