GT 1030 alınır mı?

Bütçe
2.500 TL

Tamam teşekkür ederim zaten o kadar fazla oyun oynamayacağım.

Teşekkür ederim ama anakart konusunda pek detaylı değilim mesela ekran kartı işlemci RAM falan takılmayacak diye çok korkuyorum.

Tamam teşekkür ederim zaten o kadar fazla oyun oynamayacağım.

Teşekkür ederim ama anakart konusunda pek detaylı değilim mesela ekran kartı işlemci RAM falan takılmayacak diye çok korkuyorum.
Bakın sahibinden üzerinden bulduğum bir anakartı size atıyorum:
ASRock A320M-DGS AMD A320 AM4 Soket DDR4 3200MHz+ Anakart - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 942735407
290 lira bu anakart. Ddr4 destekli. Bios güncellemesi ile bütün Ryzen'leri çalıştırır. Bu tarz bir şey alıp geri kalan tüm paranızı ekran kartına yatırın derim.

Teşekkür ederim bakacağım.

Özür dilerim biraz mesaj atmaya geciktim anakart güzel gözüküyor fakat markası'nı ilk defa duyuyorum ve PCI-e'sini belirtmemiş pek güvenemedim ama 300 TL çok iyi bir fiyat.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bakacağım.

Özür dilerim biraz mesaj atmaya geciktim anakart güzel gözüküyor fakat markası'nı ilk defa duyuyorum ve PCI-e'sini belirtmemiş pek güvenemedim ama 300 TL çok iyi bir fiyat.
Asrock iyidir hocam içiniz rahat olsun. Asus çatısı altındalardı, sonradan ayrıldılar diye biliyorum. Şunu da biliyorum, giriş seviyesi kartlarına bile sıvı soğutma pompası, argb girişi veya çelik ekran kartı plakası koyuyorlar.

Tamam ondan alacağım büyük ihtimalle teşekkür ederim Karahan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…