GT 1030 alınır mı?

Bütçe
2.500 TL
GT 1030 az enerji tüketir, az ısınır. Örneğin 300W bir PSU'nuz varsa bu GT 1030'lu bir sistem için yeterli olacaktır. O fiyat bandında daha yüksek performanslı daha çok güç tüketen ve daha çok ısınan ekran kartları var. Kafam rahat olsun diyorsanız 1030'u alın.

Tamam teşekkür ederim zaten o kadar fazla oyun oynamayacağım.
Anakarttan kısabildiğiniz kadar kısabilirsiniz. Zaten çok büyük bir güncellemeye gitmiyorsunuz. AM4 destekli en ucuz anakartı alın gitsin. İkinci ellerde 250 300 liraya kadar düşüyor. Oradan kıstığınız bütçenin tamamını ekran kartına yatırın. Alacağınız Ryzen 1200'ün de af serisi olmasına dikkat edin. Bu rakamlarda sıfır kovalamayın, uygun fiyatlı bir RX 560 sizi çok iyi yerlere getirebilir.

Anakarttan kısabildiğiniz kadar kısabilirsiniz. Zaten çok büyük bir güncellemeye gitmiyorsunuz. AM4 destekli en ucuz anakartı alın gitsin. İkinci ellerde 250 300 liraya kadar düşüyor. Oradan kıstığınız bütçenin tamamını ekran kartına yatırın. Alacağınız Ryzen 1200'ün de af serisi olmasına dikkat edin. Bu rakamlarda sıfır kovalamayın, uygun fiyatlı bir RX 560 sizi çok iyi yerlere getirebilir.

Teşekkür ederim ama anakart konusunda pek detaylı değilim mesela ekran kartı işlemci RAM falan takılmayacak diye çok korkuyorum.

Tamam teşekkür ederim zaten o kadar fazla oyun oynamayacağım.

Teşekkür ederim ama anakart konusunda pek detaylı değilim mesela ekran kartı işlemci RAM falan takılmayacak diye çok korkuyorum.
Bakın sahibinden üzerinden bulduğum bir anakartı size atıyorum:
ASRock A320M-DGS AMD A320 AM4 Soket DDR4 3200MHz+ Anakart - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 942735407
290 lira bu anakart. Ddr4 destekli. Bios güncellemesi ile bütün Ryzen'leri çalıştırır. Bu tarz bir şey alıp geri kalan tüm paranızı ekran kartına yatırın derim.

ASRock A320M-DGS AMD A320 AM4 Soket DDR4 3200MHz+ Anakart - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 942735407
290 lira bu anakart. DDR4 destekli. BIOS güncellemesi ile bütün Ryzen'leri çalıştırır. Bu tarz bir şey alıp geri kalan tüm paranızı ekran kartına yatırın derim.

Teşekkür ederim bakacağım.
290 lira bu anakart. DDR4 destekli. BIOS güncellemesi ile bütün Ryzen'leri çalıştırır. Bu tarz bir şey alıp geri kalan tüm paranızı ekran kartına yatırın derim.

Özür dilerim biraz mesaj atmaya geciktim anakart güzel gözüküyor fakat markası'nı ilk defa duyuyorum ve PCI-e'sini belirtmemiş pek güvenemedim ama 300 TL çok iyi bir fiyat.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bakacağım.

Özür dilerim biraz mesaj atmaya geciktim anakart güzel gözüküyor fakat markası'nı ilk defa duyuyorum ve PCI-e'sini belirtmemiş pek güvenemedim ama 300 TL çok iyi bir fiyat.
Asrock iyidir hocam içiniz rahat olsun. Asus çatısı altındalardı, sonradan ayrıldılar diye biliyorum. Şunu da biliyorum, giriş seviyesi kartlarına bile sıvı soğutma pompası, argb girişi veya çelik ekran kartı plakası koyuyorlar.

ASRock iyidir hocam içiniz rahat olsun. ASUS çatısı altındalardı, sonradan ayrıldılar diye biliyorum. Şunu da biliyorum, giriş seviyesi kartlarına bile sıvı soğutma pompası, ARGB girişi veya çelik ekran kartı plakası koyuyorlar.

Tamam ondan alacağım büyük ihtimalle teşekkür ederim Karahan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı