B BeraTXDDD Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #11 Yansww dedi: Bu kış çalışacağım ne kadar elime geçerse ona göre. i5 3570 modeli. GTX modellerini de gördüm fakat onlar için yeterli guc kablom yok maalesef onlar icin PSU değişmem gerekir. Genişletmek için tıkla... Alınır ama 2000'den fazla verilmez.
Yansww dedi: Bu kış çalışacağım ne kadar elime geçerse ona göre. i5 3570 modeli. GTX modellerini de gördüm fakat onlar için yeterli guc kablom yok maalesef onlar icin PSU değişmem gerekir. Genişletmek için tıkla... Alınır ama 2000'den fazla verilmez.
Y Yansww Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #12 Kokona Shiki dedi: PSU modeliniz nedir? 960'in cogu modeli 6 pin PCI-e istiyor PSU'nuzda en azindan bir tane PCI-e vardir diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum düzenli olarak kasamın içini açıp toz alıyorum fakat 250W birtane PSU modelini bilmiyorum.
Kokona Shiki dedi: PSU modeliniz nedir? 960'in cogu modeli 6 pin PCI-e istiyor PSU'nuzda en azindan bir tane PCI-e vardir diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum düzenli olarak kasamın içini açıp toz alıyorum fakat 250W birtane PSU modelini bilmiyorum.
Yasuof2f Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #13 Yansww dedi: O kadar üst oyunlar oynamıyorum. Söylediğim oyunlar ağırlıklı olarak. Memnun musunuz peki? Performansı iyi mi diğer oyunlar için? Besleme kablom yok maalesef PSU eski biraz. Genişletmek için tıkla... O zaman alcağın ekran kartıyla belirttiğin oyunları güzelce oynarsın
Yansww dedi: O kadar üst oyunlar oynamıyorum. Söylediğim oyunlar ağırlıklı olarak. Memnun musunuz peki? Performansı iyi mi diğer oyunlar için? Besleme kablom yok maalesef PSU eski biraz. Genişletmek için tıkla... O zaman alcağın ekran kartıyla belirttiğin oyunları güzelce oynarsın
T TheEvolved Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci İ7-4790 / Ekran Kartı RX 570 4 GB / Ram 16 GB DDR3 1600 MHz / Anakart Casper H81 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2023 #14 Yansww dedi: Tam bilmiyorum düzenli olarak kasamın içini açıp toz alıyorum fakat 250W birtane PSU modelini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman bir şey diyemem ama kesinlikle sıfır alma 2000TL nedir? 2.elden temiz bir ürün bulup Param Güvende ile alabilirsin.
Yansww dedi: Tam bilmiyorum düzenli olarak kasamın içini açıp toz alıyorum fakat 250W birtane PSU modelini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman bir şey diyemem ama kesinlikle sıfır alma 2000TL nedir? 2.elden temiz bir ürün bulup Param Güvende ile alabilirsin.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 3 Eylül 2023 #15 Yansww dedi: Tam bilmiyorum düzenli olarak kasamın içini açıp toz alıyorum fakat 250W birtane PSU modelini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman zorlamaya gerek yok yazdigin oyunlari zaten oynatir, duruma gore ileride daha ust bir modele PSU yeniledikten sonra gecis yaparsin.
Yansww dedi: Tam bilmiyorum düzenli olarak kasamın içini açıp toz alıyorum fakat 250W birtane PSU modelini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman zorlamaya gerek yok yazdigin oyunlari zaten oynatir, duruma gore ileride daha ust bir modele PSU yeniledikten sonra gecis yaparsin.
Y Yansww Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #16 TheEvolved dedi: O zaman bir şey diyemem ama kesinlikle sıfır alma 2000TL nedir? 2.elden temiz bir ürün bulup Param Güvende ile alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilginiz için teşekkür ederim. büyük ihtimal 2. el bir kart alacağım.
TheEvolved dedi: O zaman bir şey diyemem ama kesinlikle sıfır alma 2000TL nedir? 2.elden temiz bir ürün bulup Param Güvende ile alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilginiz için teşekkür ederim. büyük ihtimal 2. el bir kart alacağım.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.696 Makaleler 5 Çözümler 38 3 Eylül 2023 #17 Yansww dedi: O kadar üst oyunlar oynamıyorum. Söylediğim oyunlar ağırlıklı olarak. Memnunmusunuz peki ? Performansı iyimi diğer oyunlar için? Besleme kablom yok maalesef psu eski biraz. Genişletmek için tıkla... Performansı iyi ama ben özellikle almadım bu kartı 2K'ya aldığım bir fırsat pcnin yanından çıktı yoksa ben hayatta tercih etmezdim.
Yansww dedi: O kadar üst oyunlar oynamıyorum. Söylediğim oyunlar ağırlıklı olarak. Memnunmusunuz peki ? Performansı iyimi diğer oyunlar için? Besleme kablom yok maalesef psu eski biraz. Genişletmek için tıkla... Performansı iyi ama ben özellikle almadım bu kartı 2K'ya aldığım bir fırsat pcnin yanından çıktı yoksa ben hayatta tercih etmezdim.