GT 1030 Alınır mı?

LiVAA

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
bilgiportall.blogspot.com
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba iyi günler dilerim. Sorum su:

MSI Geforce GT 1030 AERO ITX 2 GB OC 2 GB GDDR5 64 bit Nvidia DX 12

Bu ekran kartını almayı düşünüyorum ama arkadaşlar 64 bit sorununa takıldım kaldım. Arkadaşlar
64 bit 128 bit arasında bir fark var mı? Yani oyun oynatır mı bu kart arkadaşlar şimdilik bütcem dar. Bu kartı düşünüyorum oyun oynatır mı acaba? Soracaktım 64 bit sıkıntı cıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İçindeki GPU çöp olduktan sonra 999 bit olduktan sonra da bir işe yaramaz. Bit oyun için önemli bir etken değil. Bit'e göre de ekran kartı seçilmez. GT 1030 fiyatını hak eden güzel bir kart.

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba iyi günler dilerim. Sorum su:

MSI Geforce GT 1030 AERO ITX 2 GB OC 2 GB GDDR5 64 bit Nvidia DX 12

Bu ekran kartını almayı düşünüyorum ama arkadaşlar 64 bit sorununa takıldım kaldım. Arkadaşlar
64 bit 128 bit arasında bir fark var mı? Yani oyun oynatır mı bu kart arkadaşlar şimdilik bütcem dar. Bu kartı düşünüyorum oyun oynatır mı acaba? Soracaktım 64 bit sıkıntı cıkarır mı?

Tabiki alınabilecek bir kart. İyi bir işlemci ile PUBG bile oynatan bir kart.

Sistem i5 sıkıntı yokta 64 bite fena takıldım para verip alcam da oyun oynatır mı diye sordum sadece yarı yolda kalmayalım arkadaşlar 64 bit olayı nedir yani onu anlamadım. Sıkıntı yaratır mı oyunlarda boşuna para vermeyelim !

Gelişen teknoloji sayesinde veri yolları çok daha verimli bir şekilde kullanılıyor. Aldığınız 64 bit bir kart, eski nesil 128 bit bir karttan daha iyi olabilir. Önemli olan o veri yolunu iyi kullanabilmek zaten.

Bunu çok geniş ama çamur kaplı bir yol ile veya dar ama asfalt olan bir yolun verimi ile kıyaslayabilirsiniz.

sistem i5 sıkıntı yokta 64 bite fena takıldım para verip alcamda oyun oynatırmı diye sordum sadece yarı yolda kalmayalım arkaadaşlar 64 bit olayı nedir yani onu anlamadım sıkıntı yaratırmı oyunlarda boşuna para vermeyelim !
Merak etme bütçen az ise gönül rahatlığıyla sistemine takabilirsin. Gayet performanslı bir kart. GTA V , PUBG gibi yeni nesil oyunları oynatıyor. Sen düşün...

Bit değerini düşünmeyin dediğimiz gibi. Sizi, kart seçerken alakadar eden bir durum değil. Bu benchmark yeterli gelecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı