GT 1030 alınır mı?

fazla butcem yok be adas saolasin
Hayır demek istediğim hiç ekran kartı alma, 3400G, 2400G gibi bir işlemci al. Bu işlemcilerin içindeki ekran kartı 1030 gücünde zaten. Biraz hızlı RAM alırsan tadından yenmez. İstersen yavaş RAM alıp hız aşırtma bile deneye bilirsin. Ben 2400 MHz RAM'leri kolayca 3200'e çektim, kullanıyorum mesela.

Bu yazdığımı yapacaksan 2 tane RAM kullanman da çok önemli. Yani tek 8 GB yerine 2 tane 4 GB doğrudan FPS'yi baya arttırır. 2 tane 8 GB bellek alsan ikinci el mis gibi olur sistem.

Bütçeni ve elindeki parçaları yazar mısın?

Senin gibi overclock profesörü için çocuk oyuncağı bu işler, bizim için tam bir facia ile sonuçlanır.
Yok hocam cidden kolay. Forumda detaylı rehber de hazırlamıştı bir arkadaş. Yardıma ihtiyaç duyarsa zaten elimden geleni ardıma koymam. 3000-3200 gibi frekanslara çıkmak için denemeye bile gerek yok çoğu zaman. Ezber değerler yetiyor genelde. Şimdi buraya gereken 3-5 ayar yazsam yüksek ihtimal çalışır direkt.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…