Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
RX 560 çok daha performanslı ama siz bilirsiniz.
virus falan varya insan cekiniyor
bi arastiricam adas saolasinO kadar yaşamaz 1 ay kimse dokunmayacak? Eve gelince de 1 hafta bekletirsin. 1 ay sürer ama değer.
fazla butcem yok be adas saolasinAlmanı önermem. Onun yerine Ryzen 3400G ve hızlı bellekler alırsan hem ileriye dönük güçlü işlemcin olur hem de işlemci içindeki grafik işlemci 1030'dan yüksek performans verir.
Bir arastiricam adas saolasin
GT 1030, RX 560 seviyesindeki kartlarla madencilik yapılmaz hocam. Yapsan zarar edersin. Kartlar güçsüz.GPU ile madencilik yapılmış olabilir.
GT 1030, RX 560 seviyesindeki kartlarla madencilik yapılmaz hocam. Yapsan zarar edersin. Kartlar güçsüz.
Hayır demek istediğim hiç ekran kartı alma, 3400G, 2400G gibi bir işlemci al. Bu işlemcilerin içindeki ekran kartı 1030 gücünde zaten. Biraz hızlı RAM alırsan tadından yenmez. İstersen yavaş RAM alıp hız aşırtma bile deneye bilirsin. Ben 2400 MHz RAM'leri kolayca 3200'e çektim, kullanıyorum mesela.fazla butcem yok be adas saolasin
Ben 2400 MHz RAM'leri kolayca 3200'e çektim, kullanıyorum mesela.
Bütçeni ve elindeki parçaları yazar mısın?
Yok hocam cidden kolay. Forumda detaylı rehber de hazırlamıştı bir arkadaş. Yardıma ihtiyaç duyarsa zaten elimden geleni ardıma koymam. 3000-3200 gibi frekanslara çıkmak için denemeye bile gerek yok çoğu zaman. Ezber değerler yetiyor genelde. Şimdi buraya gereken 3-5 ayar yazsam yüksek ihtimal çalışır direkt.Senin gibi overclock profesörü için çocuk oyuncağı bu işler, bizim için tam bir facia ile sonuçlanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.