GT 1030 DDR4 vs GT 1030 GDDR5

verone

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, daha yeni bir sistem topladım. Henüz çalıştırmadım hala FreeDOS olarak boşta duruyor. Merak ettiğim birkaç şey var;

Sistem özelliklerim;
GT 1030 DDR4 2 GB.
i5 10400F.
16 GB RAM.
Anakart Gigabyte H510M H

Ben genellikle FPS oyunları oynuyorum bilgisayarı vatan da topladım 13.650 TL tuttu.

Merak ettiklerim ise şunlar; bu sistem CS:GO Valorant gibi oyunlarda kaç FPS üzeri alır 1080 low/high ayarlarda? Ayrıca internette DDR4 ekran kartı ile GDDR5 ekran kartı testlerine baktığımda içimde kötü bir his oluştu sizce bir sıkıntı yaşar mıyım bu sistem ile?

Merhaba, daha yeni bir sistem topladım. Henüz çalıştırmadım hala FreeDOS olarak boşta duruyor. Merak ettiğim birkaç şey var;

Sistem özelliklerim;
GT 1030 DDR4 2 GB.
i5 10400F.
16 GB RAM.
Anakart Gigabyte H510M H

Ben genellikle FPS oyunları oynuyorum bilgisayarı vatan da topladım 13.650 TL tuttu.

Merak ettiklerim ise şunlar; bu sistem CS:GO Valorant gibi oyunlarda kaç FPS üzeri alır 1080 low/high ayarlarda? Ayrıca internette DDR4 ekran kartı ile GDDR5 ekran kartı testlerine baktığımda içimde kötü bir his oluştu sizce bir sıkıntı yaşar mıyım bu sistem ile?

Şansınız varsa iade edin sistemi. Fiyatı biraz tuzlu geldi.

Dostum elim ayağım titredi rezalet bir sistem bu neden foruma danışmadan böyle bir şey yaptınız? 1030, bilgisayarlar ekran kartsız açılmadığı için "bulunsun" diye takılan bir ekran kartı. O paradan daha az fiyata en az %200 daha iyi performans gösterecek bir sürü sistem var.

Hocam monitir falan dahil mi yoksa tek kasaya bu kadar verdiyseniz direk iade edin.

Bu vatan garip yer daha geçen forumda vardı bir arkadaş 12 bine 3060'li sistem toplamıştı her şubesinin farklı fiyatlandırmasimi var nasıl bir yer çözemedim.

Sistem özelliklerim;
GT 1030 DDR4 2 GB.
i5 10400F.
16 GB RAM.
Anakart Gigabyte H510M H

Hocam yüz yüzemi topladınız sistemi adam toplarken hiç mi yanına gitmediniz.

Durumum iadeye el vermiyor şuan daha sonra ekran kartını değişireceğim vatan gerçekten garip şu an ki laptopuda zamanında 2000 TL'ye almıştım ozamanda kazıklanmıştım. İnternetten alacaktım normalde ama yarısını 2 farklı karttan kalan yarısını nakit ödedim mecbur vatandan aldım. Performansı nasıl olur açıklar mısınız?

Bu vatan garip yer daha geçen forumda vardı bir arkadaş 12 bine 3060'li sistem toplamıştı her şubesinin farklı fiyatlandırmasimi var nasıl bir yer çözemedim.

Hocam yüz yüzemi topladınız sistemi adam toplarken hiç mi yanına gitmediniz.
Parayı ödediğim çalışan 2 saate olur dedi mağaza yoğun dedi yarım saat sonra toplayan çocuk aradı. Orada değildim.

Hocam keşke orada bulunsaydınız ya da sistemin montajını yapmadan önce size bir kağıt verirler bu parçaları kullanacagiz diye orada toplam ne kadara geldigide yazar.
Performansı açısından bir şey beklememek lazım en kısa sürede ekran kartını değiştirmeye bakın. Valorant CS:GO açar oynatır.

Hocam mümkünse cihazı iade edebilir misiniz aynı ödeme yöntemini fiziksel bir şubesi bulunan her yerden yapabilirsiniz. Vatanın yaptığı şey dolandırıcılık gibi olmuş burada. Koyacağı parçalardan haberiniz var mıydı?

Normalde vatandan sistem toplarken size bir kağıt verirler bu parçaları kullanacaz diye ya da adamla beraber bilgisayardan siz parçaları seçersiniz size toplam tutarı söylerler yapabilirlerse indirimde yapıyorlar (ben topladığımda bana yapmışlardı) ondan sonra montajı gözünüzün önünde yaparlar en sonda ödemeyi alıyorlar.

Sizin ihmaliniz yüzünden olmuş hocam yanlış anlamayın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı