Onur1755
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: R5 7500f Ekran kartı: rx 6750xt Ram: 32 gb 6000mghz
Öncelikle herkese iyi sosyaller arkadaşlar. Servise gittim, servisteki abiyle sohbet filan derken konu motora geldi. MT-25 varmış kuzeninde, kazalı imiş. 90 k'lık masrafı çıkmış, orijinal parçalarla değişmiş. Kazada ufak bir kazaymış, resimlerini gösterdi bana. 6-7 k arası kilometresi, 2024 modelmiş. Sizce alınır mı? Adam motora kefil.
NK250: Tamirci abinin şu an 6. motoru olan NK250'si var. Yine 2024 model, hiçbir sıkıntısı yok. 840 km'de motoru kendi sökmüş, toplamış, sıkmış her şeyini filan. İlk bakımını da kendisi yapmış zaten, servisi kendisi. Hız olarak da 160 km görmüş (yokuş aşağı diye belirtti ama pek inanmadım açıkçası), kesiciye girmiş başka bir şeyi yok. 135 k fiyat söyledi, sizce alınır mı?
Hangisi alınır ya da alınırlar mı? MT-25'in fiyatını yarın öğreneceğim, kuzeni ile konuşacak.
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
NK250: Tamirci abinin şu an 6. motoru olan NK250'si var. Yine 2024 model, hiçbir sıkıntısı yok. 840 km'de motoru kendi sökmüş, toplamış, sıkmış her şeyini filan. İlk bakımını da kendisi yapmış zaten, servisi kendisi. Hız olarak da 160 km görmüş (yokuş aşağı diye belirtti ama pek inanmadım açıkçası), kesiciye girmiş başka bir şeyi yok. 135 k fiyat söyledi, sizce alınır mı?
Hangisi alınır ya da alınırlar mı? MT-25'in fiyatını yarın öğreneceğim, kuzeni ile konuşacak.
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.