MT 25 mi NK 250 mi?

Onur1755

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: R5 7500f Ekran kartı: rx 6750xt Ram: 32 gb 6000mghz
Öncelikle herkese iyi sosyaller arkadaşlar. Servise gittim, servisteki abiyle sohbet filan derken konu motora geldi. MT-25 varmış kuzeninde, kazalı imiş. 90 k'lık masrafı çıkmış, orijinal parçalarla değişmiş. Kazada ufak bir kazaymış, resimlerini gösterdi bana. 6-7 k arası kilometresi, 2024 modelmiş. Sizce alınır mı? Adam motora kefil.

NK250: Tamirci abinin şu an 6. motoru olan NK250'si var. Yine 2024 model, hiçbir sıkıntısı yok. 840 km'de motoru kendi sökmüş, toplamış, sıkmış her şeyini filan. İlk bakımını da kendisi yapmış zaten, servisi kendisi. Hız olarak da 160 km görmüş (yokuş aşağı diye belirtti ama pek inanmadım açıkçası), kesiciye girmiş başka bir şeyi yok. 135 k fiyat söyledi, sizce alınır mı?

Hangisi alınır ya da alınırlar mı? MT-25'in fiyatını yarın öğreneceğim, kuzeni ile konuşacak.

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

O hızı görüyor. MT-25 fiyatları kazık oluyor. Kazanın nasıl olduğu hakkında net bilgi sahibi değilsen bulaşma derim.

Öncelikle herkese iyi sosyaller arkadaşlar. Servise gittim, servisteki abiyle sohbet filan derken konu motora geldi. MT-25 varmış kuzeninde, kazalı imiş. 90 K'lık masrafı çıkmış, orijinal parçalarla değişmiş. Kazada ufak bir kazaymış, resimlerini gösterdi bana. 6-7 k arası kilometresi, 2024 modelmiş. Sizce alınır mı? Adam motora kefil.

NK250: Tamirci abinin şu an 6. motoru olan NK250'si var. Yine 2024 model, hiçbir sıkıntısı yok. 840 Km'de motoru kendi sökmüş, toplamış, sıkmış her şeyini filan. İlk bakımını da kendisi yapmış zaten, servisi kendisi. Hız olarak da 160 km görmüş (yokuş aşağı diye belirtti ama pek inanmadım açıkçası), kesiciye girmiş başka bir şeyi yok. 135 k fiyat söyledi, sizce alınır mı?

Hangisi alınır ya da alınırlar mı? MT-25'in fiyatını yarın öğreneceğim, kuzeni ile konuşacak.

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Motora kefilim falan diyenlere kulak asma motoru aldığın dakikadan itibaren sorumlusu sensin 135k bütçen varsa çek Dominar 250 miss gibi motor.

O hızı görüyor. MT-25 fiyatları kazık oluyor. Kazanın nasıl olduğu hakkında net bilgi sahibi değilsen bulaşma derim.

Kaza ufak ya arabanın ön sol tekerin boşluğuna girmiş şehir içi yüksek süratle yapılmış kazaya benzemiyordu.

Motora kefilim falan diyenlere kulak asma motoru aldığın dakikadan itibaren sorumlusu sensin 135k bütçen varsa çek Dominar 250 miss gibi motor.

Bütçede sorun yok 0 MT 25 düşünüyordum teklif gelince kafam karıştı.

300K civarı flan önerdiğiniz naked motor var mı?

MT'yi sakın alma. 4K'da nk var tık yok motorda mermi gibi. Bakimini yap hor kullanma kesinlikle deger. Ve evet o hizlari goruyor motor cok torklu ve dengeli gidisi var zevkli. MT ne kazasi var bilinmez kefilim diyen genelde yalan der bulasma derim.

Kaza ufak ya arabanın ön sol tekerin boşluğuna girmiş şehir içi yüksek süratle yapılmış kazaya benzemiyordu.

Bütçede sorun yok 0 MT 25 düşünüyordum teklif gelince kafam karıştı.

300k civarı flan önerdiğiniz naked motor var mı?

390 Duke veya 450nk. Saglamlik guc istiyorsan Duke. Tüm A2'ye stop izletmek istersen nk. Sunu bil blok sağlamlığı farkı bariz sekilde var. Nk ile 20-30k kmlere ulasman zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı