FERFEROS
Hectopat
- Asus GT 1030 2 GB
- Crucial 8 GB 2133 MHz
- x4 950 3.5 GHz
- 1 TB HDD 7200 RPM
Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yok çünkü CS:GO sistemi çok yormayan ve işlemciye yüklenen bir oyun. Bu sebepten GPU kullanımı düşük ve CPU kullanımı GPU kullanımından biraz fazla.Değerler normal gibi geldi bana. Büyük ihtimalle ya ayarlardan bir şey açtınız ya da HDD'de bir sorun var. Sistem de darboğaz da var zaten ama yine de düşük olabilir.
İnternetten benchmark videolarına bakarsanız hafif darboğaz olduğunu göreceksiniz.Darboğaz yok çünkü CS:GO sistemi çok yormayan ve işlemciye yüklenen bir oyun. Bu sebepten GPU kullanımı düşük ve CPU kullanımı GPU kullanımından biraz fazla.
Belli oyunlarda darboğaz yapabilir ama CS:GO'da yapmaz.İnternetten benchmark videolarına bakarsanız hafif darboğaz olduğunu göreceksiniz.
Belli oyunlarda darboğaz yapabilir ama CS:GO'da yapmaz.
Sistem de darboğaz da var zaten ama yine de düşük olabilir.
Haritadan haritaya fps değeri farklılık gösterir. Aynı haritada 150 alırken mi 50'ye düştü?3-4 gün önce CS'de 100-150 FPS alıyordum bugün CS'ye girince 50 FPS almaya başladım. Driverlari güncelledim Nvidia ayarlarını yaptım ama FPS hala 45-50. Ne yapmalıyım?
- Asus GT 1030 2 GB
- Crucial 8 GB 2133 MHz
- x4 950 3.5 GHz
- 1 TB HDD 7200 RPM
Eki Görüntüle 321839
evetHaritadan haritaya fps değeri farklılık gösterir. Aynı haritada 150 alırken mi 50'ye düştü?
hepsini kontrol ettimOyun ayarlarınızı ve Nvidia denetim masasındaki ayarlarınızı tekrar kontrol edin. Sürücülerinizin güncel olup olmadığını ve Windows Update'den güncelleme olup olmadığını kontrol edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.