GT 1030 Ekran Kartı İçin PSU Önerisi

mahmutdemirci7

Decapat
Ben MSI GT 1030 ekran kartı aldım. Fakat 300W bi PSU ile çalıştıramadım. En azından ben öyle düşünüyorum. Başka sebepten olmazdır herhalde. 3GB RAM ve Pentium 3.33 GHz işlemcim var. Bunun yerine bu PSU'yu almayı düşünüyorum; "XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 400W 80PLUS".
Bunu almam kartımın çalışmasını rahatlatır mı yoksa tavsiye ettiğiniz başka PSU var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pentium E6800 çok eski bir işlemci, daha düşük bir ekran kartı alsaydın daha iyi olurdu. Bu ekran kartı fazla gelir işlemciye. Ekran kartıda güçlü bir kart değil doğru ancak işlemci tarihi eser durumunda.

Pentium E6800 çok eski bir işlemci, daha düşük bir ekran kartı alsaydın daha iyi olurdu. Bu ekran kartı fazla gelir işlemciye. Ekran kartıda güçlü bir kart değil doğru ancak işlemci tarihi eser durumunda.

Evet LGA775 olunca şimdilik e6800 yerine bide
Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12MB Cache 1333MHz olan bi işlemci alıcam.
Bu sorunumuda şuan Rampage 500w lık bir PSU ile gidermiş oldum..

Q9550 biraz daha işini görecektir ama kısa süreli bir çözüm olacaktır senin için. Eski sistemlere çok fazla yatırım yaparak paranızı boşa harcamayın derim.

Xigmatek yerine bunu almanı tavsiye ediyorum.

20 TL daha verip 500W almak daha mantıklı.
O güç kaynağı C4 yanlız bilginiz olsun en kısa zamanda değiştirirseniz iyi olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı