AhmetheRiperino
Centipat
Eminsiniz değil mi yeni almakta istemiyorum 300w gerekiyormuş diye duydumGt 1030 için güç kaynağınız yeterlidir.
Hatta dünyadaki güç kaynaklarının %99u bu ekran kartını besler. Çünkü TDP değeri 30w.
Ekstra güç girişine bile ihtiyaç duymayan bir kart.
Eminsiniz değil mi yeni almakta istemiyorum 300w gerekiyormuş diye duydum
Ne tavsiye edersiniz? Ben 300’e 2.el buldum en fazla 350 tl ekran kartına ayırabilirimSıkıntı çıkacağını sanmıyorum. O ekran kartı yerine başka ekran kartı almanız daha iyi olabilir bence.
RX 460-560 alabilirsin. GTX 950 gibi kartları alabilirsin. Piyasayı tam biliyorum ama güç kaynağınız veya işlemciniz kötü olsaydı alınabilirdi ama bence o paraya onu almayın. Arkadaşım MSI Gaming X RX 470 ekran katını 450 lira gibi bir fiyata almıştı. GT 1030 alacaksanız GDDR5 olmasına dikkat edin.Ne tavsiye edersiniz? Ben 300’e 2.el buldum en fazla 350 tl ekran kartına ayırabilirim.
RX 460-560 alabilirsin. GTX 950 gibi kartları alabilirsin. Piyasayı tam biliyorum ama güç kaynağınız veya işlemciniz kötü olsaydı alınabilirdi ama bence o paraya onu almayın. Arkadaşım MSI Gaming X RX 470 ekran katını 450 lira gibi bir fiyata almıştı. GT 1030 alacaksanız GDDR5 olmasına dikkat edin.
Dedikleriniz içinde sistemim yeterli değil mi?RX 460-560 alabilirsin. GTX 950 gibi kartları alabilirsin. Piyasayı tam biliyorum ama güç kaynağınız veya işlemciniz kötü olsaydı alınabilirdi ama bence o paraya onu almayın. Arkadaşım MSI Gaming X RX 470 ekran katını 450 lira gibi bir fiyata almıştı. GT 1030 alacaksanız GDDR5 olmasına dikkat edin.
Yeterli.Dedikleriniz içinde sistemim yeterli değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.