GT 1030 GDDR5 ile GDDR4 arasında güç farkı var mı?

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
13 yıllık sistemimi baştan diziyorum ve ekran kartı alacağım, PSU değişmek istemiyorum. DDR4 olanı 30 watt tüketiyor fakat GDDR5 kaç watt tüketiyor onu bilmiyorum. İnternete yazdığımda Akakçe kaynağında 60 watt tükettiği yazılmış doğru mudur? Akakçe'ye pek güvenesim yok orada genelde yanlış bilgi oluyor o yüzden buraya yazayim dedim.

13 yıllık sistemimi baştan diziyorum ve ekran kartı alacağım, PSU değişmek istemiyorum. DDR4 olanı 30 watt tüketiyor fakat GDDR5 kaç watt tüketiyor onu bilmiyorum. İnternete yazdığımda Akakçe kaynağında 60 watt tükettiği yazılmış doğru mudur? Akakçe'ye pek güvenesim yok orada genelde yanlış bilgi oluyor o yüzden buraya yazayim dedim.

GDDR5 olanı ile arasında ciddi performans farkı var, 30W

GDDR4 modeli kesinlikle alınmamalı çok daha güçsüz bir kart GDDR5 modeline göre.

GDDR5 olanı ile arasında ciddi performans farkı var, 30W

Yani sorun olmaz, şu anda GeForce 210 var ve oda 30 watt tüketiyor. Teşekkürler yanıt için.

GDDR4 modeli kesinlikle alınmamalı çok daha güçsüz bir kart GDDR5 modeline göre.

GDDR5 olanı ile arasında ciddi performans farkı var, 30W.

Hocalarım peki şunu sormak istiyorum, bu ekran kartlarında DDR ne oluyor tam olarak? Şu anda benim RAM'im DDR3 sorun yaratır mı?

Hocalarım peki şunu sormak istiyorum, bu ekran kartlarında DDR ne oluyor tam olarak? Şu anda benim RAM'im DDR3 sorun yaratır mı?

Ekran kartının üzerindeki belleklerin teknolojisi. Sistem belleği yani RAM ile hiçbir alakası yoktur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı