Arkadaşlar ASUS GT 1030 taktım bilgisayara. Öncesinde BİOS güncellemesi ve eski ekran kartının sürücülerini silme işlemlerini yaptım. Aşağıya eklediğim görüntü bozulmasını yaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Dönüştürücü yoksa, kartın portunda arıza olabilir veya kartın sinyal çıkışını sağlayan yongada sorun olabilir. Bazı kartlarda üretim hatası olabilme ihtimali var. Kesin söylemiyorum ama ihtimal var.
Günaydın,monitörüm hp 2011x, kullandığım kablo DVI, dönüştürücü kullanmıyorum ve hdmı kablosu ile televizyonda denedim sorunum orada da benzer şekilde devam etti.Kart 2. El adam önümde çıkardı denedikten sonra verdi sorun yoktu.
Günaydın,monitörüm hp 2011x, kullandığım kablo DVI, dönüştürücü kullanmıyorum ve hdmı kablosu ile televizyonda denedim sorunum orada da benzer şekilde devam etti.Kart 2. El adam önümde çıkardı denedikten sonra verdi sorun yoktu.
Sorun büyük ihtimal Anakart veya Güç kaynağında. Ayrıca anakarta takılı olupta, dengesiz çalışan bir bileşen olabilir. Bunlardan biri sorun yaratıyor olabilir.
Sorun büyük ihtimal Anakart veya Güç kaynağında. Ayrıca anakarta takılı olupta, dengesiz çalışan bir bileşen olabilir. Bunlardan biri sorun yaratıyor olabilir.
Dahili grafik dediğiniz anakartta olan sanırım ona takıp bilgisayarı açtım ancak monitör de tık yok daha sonra eski ekran kartım olan hd5450’yi taktım normal bir şekilde açıldı.Şimdi CPU-Z`den fotoğraflar atacağım da neleri atmamı istiyorsunuz ?