Harry Ahmet
Hectopat
Anakartın BIOS'u günceldi di mi?Hocam yanlış anladın onboard şuanda hiç görüntü vermiyor tepki bile yok şuan sadece HD5450 ile görüntü alıyorum düzgünce.
Anakartın BIOS'u günceldi di mi?Hocam yanlış anladın onboard şuanda hiç görüntü vermiyor tepki bile yok şuan sadece HD5450 ile görüntü alıyorum düzgünce.
Anakart modelimi atayım isterseniz, güç kaynağım da 300w yeterli olması lazım.
Ona nasıl bakacağımı da söylersen hemen yollayabilirim.300 W demek yeterli değil. 12V çıkışından kaç volt değer verdiğini bilmemiz gerek.
Psu kutusunda bu yazıyor.300 W demek yeterli değil. 12V çıkışından kaç volt değer verdiğini bilmemiz gerek.
Evet çıkartıp deniyorum. Hatta şimdi de deneyeceğim bunu yazdıktan sonra tepki yok.Dostum onboard denerken, ekran kartını çıkarıyor musun? Çıkarmazsan açılmaz. Ayrıca PSU yeterli.
Bilgisayar ekran kartını çıkarıp onboarda takınca düzgünce açıldı.Dostum onboard denerken, ekran kartını çıkarıyor musun? Çıkarmazsan açılmaz. Ayrıca PSU yeterli.
Hayır sorunum devam ediyor onboard`dan açıldı bilgisayar sadece.Sorun çözüldü mü?
PSU'yu değiştirip denedin mi?Hayır sorunum devam ediyor onboard`dan açıldı bilgisayar sadece.
Maalesef elimde psu yok bundan başka birazdan internet kafe tarzı bi yere gidip ekran kartını taktırıcam. Sorun ekran kartında değilse kasayı götürücem artık.PSU'yu değiştirip denedin mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.