GT 1030 için 200 W PSU yeter mi?

500W güç kaynakları ile 300W güç kaynakları arasında çok fazla fiyat farkı yok, garanti olsun diye 500W almanız daha sağlıklı olur sanırım.

Ekran kartı uzun süre yüksek kullanım oranında çalışırsa, Verilen TDP değerlerin üstündede güç çekebilir. Ekran kart performansınızın zamanla azalması fazla güç tüketimine sebep olacaktır. Bu yüzden normal TDP değerlerinin üstünde bir güç tüketim değerini hesaba katarak PSU almanız faydanıza olacaktır. 200 W çoğu ekran kartı için yetersiz bir güç değeridir. PSU yatırımı ileride sisteminizi güçlendirdiğinizde de lazım olacağı için mümkün mertebe güç değerleri yüksek bir PSU almanız sizin için iyi olacaktır.

GT 1030 memnunmusunuz bende alacağım.
Hocam daha 1 hafta önce aldım. Bazı sorunlar yüzünden (Kendi hayatımda ki sorunlar) takıp deneyemedim. Oyunlar da filan hala denemiş değilim. Bir kaç gün sonra format atıcağım. Formattan sonra size oyunlarda nasıl olduğunu söyleyebilirim. Şuan sadece Funmark testi yapabildim. Onun sonucu da gayet iyi çıktı. Şimdi gelelim almadan önce araştırdığım şeylere. Öncelikle buna yakın güçte daha ucuz bir ekran kartı alabilirsin ama sıfır olmaz. Bu yakın zaman da çıktığı için sıfırları üretiliyor. Yani garantisi bulunuyor. Sana en büyük önerim ise bunun sakın ikinci ellerini almaya kalkma. GTX 750 al diyenleri ise hiç takma.

Hocam daha 1 hafta önce aldım. Bazı sorunlar yüzünden (Kendi hayatımda ki sorunlar) takıp deneyemedim. Oyunlar da filan hala denemiş değilim. Bir kaç gün sonra format atıcağım. Formattan sonra size oyunlarda nasıl olduğunu söyleyebilirim. Şuan sadece Funmark testi yapabildim. Onun sonucu da gayet iyi çıktı. Şimdi gelelim almadan önce araştırdığım şeylere. Öncelikle buna yakın güçte daha ucuz bir ekran kartı alabilirsin ama sıfır olmaz. Bu yakın zaman da çıktığı için sıfırları üretiliyor. Yani garantisi bulunuyor. Sana en büyük önerim ise bunun sakın ikinci ellerini almaya kalkma. GTX 750 al diyenleri ise hiç takma.
Tamam saolun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı